De oorlog tussen Ramona en Jessie is alweer voorbij

De oorlog tussen Ramona en Jessie is alweer voorbij

Een nieuwe dag is aangebroken in Utopia. En zoals je gelezen hebt is het afgelopen avond redelijk onrustig geweest tussen Jessie en Ramona. Ramona heeft zelfs de oorlog verklaart aan hem. Maar van die oorlog lijkt geen sprake meer te zijn. Jessie is net als de rest van de bewoners uiteraard al wakker. En de nachtrust heeft hem goed gedaan. Hij besloot namelijk zijn excuses aan te bieden bij zijn mede bewoner Ramona. De opmerking die hij gisteren maakte was niet de bedoeling. Hij doelt op de opmerking die hij gisteren maakte, dat Ramona alleen maar in haar bed zou liggen. Het was niet mijn bedoeling om je te kwetsen benadrukt hij. Ramona lijkt zijn excuses te accepteren maar benadrukt wel dat ze veel doet in Utopia. De sfeer is deze morgen redelijk goed te noemen. Iedereen doet zijn ding. Zo staat Gina in Le Luifel voor te bakken en wordt de keuken opgeruimd. En sommige zijn bezig met het voorbereiden van de lunch. Enfin, later komen we uiteraard terug met meer Utopia nieuws. En als je ons volgt op Facebook en Twitter blijf je volledig op de hoogte van wat er allemaal gebeurd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *