Rowena en Jessie over de rol als president

Rowena en Jessie over de rol als president

Een nieuwe dag is begonnen in Utopia, dag 917 alweer! Tijd voor weer wat nieuw nieuws! Zo sprak Rowena met Jessie over het presidentschap.

Op de bank ging ze het gesprek met hem aan. Rowena wil weten of Jessie het gezeur bewust opzoekt. Jessie antwoordt dat dat niet zo is. Volgens Rowena hoort het gezeur aanhoren ook bij een rol als president of leider. Dan gaat het over Ruud. Hij is namelijk van mening dat Jessie veel leuker was toen hij geen president was, maar Jessie laat weten het daarmee niet eens te zijn. Ik ben dezelfde persoon gebleven, alleen ben ik nu meer met zaken bezig dan met plezier legt hij verder uit. Rowena denkt op haar beurt dat Jessie door zijn huidige taak overal mee bemoeid. Maar vind ook dat hij zich met zaken mengt die misschien ook vanzelf oplossen. Jessie is het hier niet mee eens. Ik denk alleen aan de voortgang van Utopia. Ben jij het met Jessie eens? Of moet hij zich niet overal mee bemoeien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Rebecca at 07:24

    Dat hij wat gereserveerder is hoort ook wel bij Jessie zijn nieuwe functie
    Ik zelf ben meer voor een democratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *