Cemal en Romy hebben weer een relatie

Cemal en Romy hebben weer een relatie

Zoals we net al schreven leek het erop dat de relatie tussen Cemal en Romy geëindigd zou zijn. Echter is dat toch niet zo het geval… Over een knipperlicht relatie gesproken 🙂

Afgelopen nacht zaten Romy en Cemal achter de computer. Romy zegt dat ze naar bed wil want het is een zware avond geweest. Cemal is het met haar eens maar wil eerst nog even met haar praten. En zegt dat hij niet alle problemen in hun relatie kan oplossen omdat hij nu gewoon veel met zichzelf bezig is. En als ze beiden veel met zichzelf bezig zijn dan botst dat.  Vervolgens leest hij voor wat hij op een briefje heeft geschreven. Het gaat hier om zijn gevoelens. Dag twijfel, f*ck jou. Je hebt mijn hele leven al verpest en nu zeg ik dag tegen jou. Dag onzekerheid. Door jou heb ik al vele stappen moeten missen in het leven. Het is nu tijd om zeker te gaan doen. Na het voorlezen legt Cemal uit dat hij voortaan elke keer als hij twijfels heeft of onzeker is, hij dit van zich af gaat schrijven. Ik snap wat je bedoelt maar wat zegt jouw hart nu? vraagt Romy. Cemal geeft toe dat hij eigenlijk het liefst bij Romy wil blijven. Romy vindt dat Cemal dit dan wel 200% zeker moet weten. Ik sta er 500% achter schat benadrukt Cemal. En geeft aan dat hij zich vaak een last voor Romy voelt maar hij is van plan om hier aan te werken, onder andere door alles op te schrijven. Alleen dan kan ik de Cemal worden die ik wil zijn. Ik hou heel veel van je dus ik wil alleen het beste voor jou voegt hij eraan toe. Romy reageert dat ze het allemaal al wist.  Ik hou zoveel van je, ik moet bijna huilen weer gaat Cemal verder. Ik heb nog nooit zo’n lief vriendje gehad antwoordt Romy. Ik mag echt in mijn handen knijpen met iemand zoals jij. En daarbij lijkt alles weer koek en ei…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *