De “asbest caravan” wordt van het Utopia terrein verwijderd

De “asbest caravan” wordt van het Utopia terrein verwijderd

Een nieuwe dag is begonnen in Utopia, dag 954 alweer. De dag begon vandaag al op tijd. Vandaag wordt namelijk de met asbest besmette caravan verwijderd. En dit gaat ook nog wel de rest van de dag duren. Waarschijnlijk duurt het gehele proces zo’n zes uur. Jessie kreeg vanmorgen uitgebreid uitleg hierover. Inmiddels zijn ze dus ook al even bezig om de caravan die Ruud kocht te verwijderen.

Verder zijn de meeste bewoners ook weer wakker. Inclusief de potentiële bewoners Jacco en JP. Jacco praat een beetje bij met Bas. Ook heeft de nieuweling prima geslapen. Verder wordt er nog gesproken over hoe bijzonder mensen het vinden naar de mini samenleving te komen. En wat later laten Bas en Do weten dat ze een challenge verzonnen hebben voor de potentiële bewoners. Als ze gaan douchen mogen Jacco en JP om de beurt passen op nieuwe Utopia eend Babyface. Waar de eend naar toe loopt als er gestemd moet worden wie vaste bewoner wordt krijgt de stemmen van Bas en Do. Ruud vindt het alleen niet zo’n heel goed idee… We zullen wel zien hoe het verder allemaal af gaat lopen. Later komen we uiteraard terug met nog meer nieuws uit Utopia. Hou je de website in de gaten? Als je niets meer wilt missen kun je ons ook nog gratis en voor niets volgen op Facebook en Twitter.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *