Duck is weer terug in Utopia

Duck is weer terug in Utopia

Duck was even niet in Utopia te vinden, de Utopia eend ging namelijk afscheid nemen van Face. Dit omdat Face een spuitje zal krijgen om hem uit zijn lijden te verlossen. Inmiddels is Duck weer terug in de mini samenleving…

Bas stond de dierenambulance met Duck erin al op te wachten. Zodra de dierenambulance op het Utopia terrein arriveert gaat Bas snel naar Duck toe, hij heeft hem gemist. Gerrit vertelt Bas dat Face inmiddels is ingeslapen. En Duck is nog even bij Face geweest. Dit is gedaan om zo ook de eend de kans te geven dit een plekje te geven. Zodra Duck los wordt gelaten op het terrein, sluit Bas de eend direct in zijn armen. Vervolgens loopt Bas een stukje over het terrein en het is duidelijk dat de eend Bas ook heeft gemist, want ze volgt hem overal waar hij gaat. Even later komt Ruud bij Bas en Duck kijken in de vogel village. Ruud probeert Bas gerust te stellen door hem te verzekeren dat hij juist heeft gehandeld. Bas reageert dat hij het niet helemaal kan bevatten. Op het moment dat Face wegging, had Bas al het gevoel dat het niet goed zat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *