Rianne en Jacco praten onenigheid uit

Rianne en Jacco praten onenigheid uit

Jacco en Rianne besluiten om hun onenigheid over geld toch uit te praten.

Rianne begint het gesprek door en legt uit waarom ze Jacco gisteravond confronteerde. Jacco onderbreekt haar geïrriteerd om te zeggen dat Rianne hem op de man af had moeten confronteren, in plaats van een verhaal verzinnen en dat aan iedereen te vertellen. Rianne reageert dat het niet haar intentie was om hem aan te vallen. Ik ben eerlijk naar jou geweest over wat ik gezien heb voegt ze eraan toe. En legt daarna uit dat het haar niet om het geld gaat, maar om de afspraak die de groep heeft gemaakt. Jacco vindt op zijn beurt dat Rianne er een hele bombarie van maakt en dat ze het op een gemene manier heeft gespeeld. Hier is Rianne het niet mee eens, maar geeft wel toe dat ze hem één op één had moeten aanspreken. Jacco laat weten dat hij graag een excuses wil hebben van Rianne, anders is het voor hem klaar. Na wat heen en weer gepraat over wat er wel en niet is gezegd op de avond van het voorval, biedt Rianne uiteindelijk haar excuses aan. Jacco biedt op zijn beurt ook zijn excuses aan. En wil er verder niks meer over horen, voor hem is het verhaal klaar. Terwijl Rianne probeert verder te praten kappen Do en Karin haar af, door te zeggen dat ze het fijn vindt dat Jacco zich heeft opengesteld om naar haar te luisteren sluit ze het gesprek af.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *