Een verrassing voor jarige Victoria

Een verrassing voor jarige Victoria

Victoria heeft een verrassing gehad omdat ze vandaag jarig is. Tijdens deze verrassing geeft ze toe dat ze het toch wel moeilijk heeft vandaag…

Gina heeft als verrassing een high tea georganiseerd. Als alle bewoners rond de mooi gedekte tafel in de woonkamer zitten vertelt Gina wat er allemaal op tafel staat. De bewoners applaudisseren en Victoria mag als eerste wat lekkers te pakken. Voordat ze dit doet spreekt ze haar dankbaarheid uit naar de groep. Ze vindt het fijn dat ze met z’n allen samenkomen om lekker te eten. Ze wordt zelfs een beetje emotioneel terwijl ze vertelt dat dit soort momenten precies weergeven wie zij is. Ik voel enorm veel liefde benadrukt ze. Maar geeft ook toe dat ze het nu heel moeilijk heeft. Het gemis van haar familie is erg groot. Met trillende stem vertelt ze dat ze het moeilijk vindt om te ontvangen. Billy reageert dat Victoria vandaag mag ontvangen en dat ze moet genieten. Ik hou van jullie allemaal, stuk voor stuk, en ik ben heel dankbaar dat we dit samen mogen vieren sluit jarige Victoria haar speech af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *