Romy stort in door het gedoe met Cemal

Romy stort in door het gedoe met Cemal

De afgelopen dagen is het voor Romy en Cemal niet heel gezellig. Na hun relatiebreuk hebben ze een moeilijke tijd. Met name Romy heeft het er moeilijk mee en zij stortte na het centraal in op de vide. Britt besluit haar te troosten. Maar Billy voegt zich ook al snel bij het gesprek.

Billy besluit hard te zijn voor Romy. Volgens haar hebben de twee namelijk geen duidelijke keuze gemaakt en moet ze leren om ook even op zichzelf te kunnen zijn. Daarbij twijfelt ik of je nog steeds verliefd bent op Cemal, aangezien je de afgelopen tijd vaak hebt gezegd dat het gevoel weg is voegt ze eraan toe.Romy laat weten dat ze na het gesprek van gisteren heeft ingezien dat zij en Cemal wel diepgaande gesprekken kunnen hebben. Ik ben nog steeds gek op hem. Dan richt Romy zich op Britt, en laat eerlijk weten dat ze zich onzeker voelt sinds de komst van de nieuweling.  Ik bedoel  het niet persoonlijk, maar vindt het toch moeilijk om zich hier overheen te zetten. Britt reageert nuchter en antwoordt dat Cemal gek is op Romy en dat ze zich geen zorgen hoeft te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. lizzy at 14:39

    Ik hoop hier een beetje te kunnen lezen hoe alles reilt en zeilt in Utopia.Mijn Laptop is stuk, zit nu op de Tablet, kan wel de stream zien, maar kom niet meer normaal op de Krant.Ik krijg een heel ander scherm bij de krant te zien,en kan nergens reageren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *