Tamlyn wil heel graag naar Las Vegas

Tamlyn wil heel graag naar Las Vegas

Tamlyn wil als eerste die 10.000 euro bij elkaar verdienen om naar Las Vegas te mogen. Dit is wen idee van Ramona wat ze eerder vandaag presenteerde.

Samen met Ramona bespreekt Tamlyn haar rol voor tijdens de markt van aankomende zondag. Het is de bedoeling dat ze in de merchandise winkel zal staan. Samen met Britt zal ze figureren als hostess en daarbij zal ze ook nog kledingadvies aan de klanten geven. Tamlyn lijkt er zin in te hebben maar nog meer in het verdienen van geld. Sinds de woorden Las en Vegas zijn uitgesproken, wil de nieuweling niets anders dan haar eigen geld verdienen. Ze vraagt dan ook aan Ramona wat dit baantje op zal brengen. Ik wil namelijk zo snel mogelijk de 10.000 euro bij elkaar krijgen voegt ze eraan toe. Ramona waardeert het enthousiasme van Tamlyn en besluit haar een handje te helpen. En legt aan de nieuwkomer uit hoe geld verdienen in Utopia in zijn werk gaat. Tamlyn kan niet wachten om te beginnen en neemt alles wat Ramona haar vertelt in zich op. Let’s do this zegt ze enthousiast tegen haar mede bewoner. Denk jij dat Tamlyn snel geld gaat verdienen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *