Jeroen wil de leiding over alles wat met bouwen te maken heeft

Jeroen wil de leiding over alles wat met bouwen te maken heeft

Afgelopen avond hadden Jeroen en Rob een gesprek over alles wat met bouwen te maken heeft. Jeroen zou graag de leiding hebben over de bouw.

In de schuur laat Jeroen aan Rob weten dat hij graag de leiding wil hebben over alles wat met bouwen te maken heeft. Ik ben het namelijk zat dat er keer op keer gereedschap en andere spullen verdwijnen. Daarnaast wil ik dat de rest zelf gaan betalen voor planken die worden gebruikt voor privédoeleinden. Rob knikt, hij is het ermee eens. En vertelt Jeroen dat hij een kast voor Boyd heeft gebouwd. Kost drie steigerplanken, maar als je het gaat omrekenen dan ben je wel weer drie tientjes achteruit. En deze kosten worden gek genoeg wel op de bouwer verhaald, omdat hij het materiaal heeft besteld voegt hij eraan toe. Daarna adviseert hij Jeroen om dit aan te geven en dit wil Jeroen ook gaan doen gecombineerd met zijn plan om Hoofd Bouw te worden. Er is namelijk een factuur binnen gekomen van maar liefst vierduizend euro aan bouwmateriaal, maar hier heb ik slechts naar schatting slechts zevenhonderd euro van gebruikt. Rob vraagt hoe dit kan. Dat bedoel ik dus. Dat moet is duidelijk worden reageert Jeroen. Nu krijg ik te horen vierduizend euro?! Maar het is helemaal niet van mij! Je moet je er niks van aantrekken antwoordt Rob. Dat doe ik wel gaat Jeroen verder. Daarom wil ik alle verantwoordelijkheid. Want op deze manier moeten bewoners naar hem toe komen voor bouwmateriaal en zo kan de bouwer zelf het overzicht bewaren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Aleid at 10:35

    Ach Jeroen er lopen nu eenmaal een stel kleptomanen rond en of het nu iets voor de bouw is of wat anders er verdwijnt van alles en nog wat.
    Als je hoofd van de bouw wordt komen ze je echt niet vragen of ze iets mogen gebruiken en kop op na een paar maanden wordt je zo gefrustreerd van dat alles dat je weer naar huis ga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *