Billy en Ramona vinden dat Jeroen te langzaam werkt

Billy en Ramona vinden dat Jeroen te langzaam werkt

Jeroen is al enige tijd bezig met de bouw van een klein huisje. In dit huisje zullen Ramona en Billy gaan “wonen”. Maar de twee hebben al een aantal keer laten doorschemeren dat ze vinden dat het niet snel genoeg gaat. Bovendien komen ze er vandaag achter dat er een laag, schuin dak op komt, en daar zijn ze het niet mee eens. Billy laat dan ook overduidelijk merken dat ze de manier waarop het nu gaat maar niks vindt. Je moet hem de hele dag aansporen vervolgd ze chagrijnig. Ook Ramona vindt het vervelend dat het langzaam gaat. Als de twee verhaal gaan halen bij Jeroen, reageert hij vrij nuchter. En laat weten dat hij doet wat hij kan. Sneller dan het gaat gaat het niet. Ook legt hij uit waarom er een schuin dak komt. Er is gewoon geen geld meer voor een plat dak en extra ramen. Het drietal discussieert nog even verder en uiteindelijk leggen de twee zich er maar bij neer. Wel vragen ze hun mede bewoner om een nieuwe berekening te maken voor een plat dak. Ze willen graag weten wat dat kost, om zo te kijken of het financieel haalbaar is. Jeroen baalt op zijn beurt van het gesprek en bespreekt dit met Rob. Pissig zegt hij dat als hij nog meer commentaar krijgt hij niet meer door wil gaan met de bouw.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. maria at 16:21

    Zou weleens willen weten als het zijn ruimte was om in te slapen of hij het daar mee eens zou zijn.Hij hoeft toch daar niet te slapen> Dus maakt het hem niks uit.Ik begrijp de dames wel.Zou ook niet in zo laag gebouw willen slapen waar je niet eens rechtop kunt lopen.Zal wat worden als ze wakker worden.Wat zullen die zich vaak hun hoofd stoten aan de planken. En jeroen? is gewoon te eigenwijs om de wensen van de dames aan te nemen.Hij zei een plat dak zou ca 800 euro kosten.En dat een timmerman ,die moet beter weten.Wim is daar en kan heus wel wat regelen.Kan nog minder als de helft van 800 euro. Maar had meneer geen zin in.(het is toch niet van hem?)

  2. Marja at 15:42

    Ja laat die meiden zelf maar bouwen, alleen maar weer commentaar leveren. Geen penthouse en geen huisje voor die twee meiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *