De bewoners uit Utopia doen een oefenwedstrijd koken

De bewoners uit Utopia doen een oefenwedstrijd koken

De kookwedstrijd 2.0 staat binnenkort op het programma en afgelopen avond was het dan ook tijd om te oefenen. Chef-kok John komt, met een stagiair die eerst aangezien werd voor een potentiële bewoner, langs om de groep weer tips en tricks te geven. Na een kort praatje van John mogen de bewoners aan de slag. Er moet een driegangenmenu geserveerd worden, aan de bak dus! De mannen dienen als eerste hun voorgerecht op. Het is niet om te huilen laat de stagiair weten. Een compliment wat de mannen maar al te graag aannemen. Ze krijgen zelfs het cijfer zeven voor hun gerecht.

Nadat alle gerechten in de maag van John en zijn assistent zitten, is het tijd voor de uitslag. Het blijkt dat de mannen en vrouwen zeer aan elkaar gewaagd zijn wat betreft hun kookkunsten. Johan laat het aan zijn stagiair over om een winnaar te kiezen. Ik doe het per gang zegt hij. Het voorgerecht van de mannen vond ik het lekkerst. Het hoofdgerecht van de dames was beter, dat was smeuïger. Bij het dessert ga ik ook voor de dames klinkt het. Direct barst het vrouwelijke gejuich en gejoel los. Deze oefenwedstrijd hebben de vrouwen dus gewonnen maar de oorlog is voor de mannen zeker nog niet verloren. Vrijdag 1 december is het tijd voor het echte werk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *