Senna wordt per brancard afgevoerd

Senna wordt per brancard afgevoerd

Senna voelt zich al de hele dag niet lekker en ligt op de bank te hoesten. Gaat het wel vraagt Chipp bezorgd. Hoewel Senna zegt dat het goed met hem gaat, besluit hij toch langs de dokter te gaan. Het beeld van een zieke Senna brengt hem op een idee. We hebben een sterfgeval grapt hij tegen Johan. Johan begrijpt meteen wat Chipp bedoelt en samen beginnen de mannen te zoeken naar een bed waar ze Senna op kunnen leggen. Met stokken en een tafel maken de twee van een matras een brancard. Chipp pakt vervolgens wat dekens en met een sjaal maakt hij een rood kruis op het bed. Al snel komt Senna een kijkje nemen en nieuwsgierig vraagt hij wat Chipp van plan is. Neem maar even plaats in de wachtkamer antwoordt Chipp met een lach. Als de brancard eenmaal klaar is, mag Senna erop gaan liggen. Chipp en Johan hebben René en Mehmet verzameld om te helpen. Het gaat niet goed met je Senna, daarom brengen wij je als ambulance naar de poort zegt Chipp met overtuiging. De mannen tillen daarna de brancard op, terwijl Senna hard lacht om deze gekke actie. Wat een mongolen zijn jullie zeg schreeuwt hij uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 54    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *