Senna en Demi hebben de nacht samen doorgebracht

Senna en Demi hebben de nacht samen doorgebracht

Senna en Demi kunnen al een tijdje goed met elkaar opschieten, maar Senna had en vriendin buiten Utopia dus hielden de twee gepaste afstand van elkaar. Tijdens Senna zijn bezoek een tijdje terug, is er een gesprek geweest tussen Mika, de ex vriendin van Senna en Demi waarin Demi aangaf dat de band tussen haar en Senna puur vriendschappelijk is. Toch dachten een aantal bewoners daar anders over. Zij zagen Senna en Demi steeds meer naar elkaar toetrekken en dit is ook bij Mika niet onopgemerkt gebleven. Enkele dagen geleden ontving Senna dan ook een brief van haar met daarin de mededeling dat hij moet kiezen. Hij moest kiezen voor zijn liefde buiten de poort of voor Demi. Na veel gesprekken kwam Senna tot de conclusie dat zijn gevoel voor Mika er niet meer helemaal was en hij besloot voor Utopia en daarmee voor Demi te kiezen.

De dag na de brief en na Senna zijn keuze gebeurt datgene waar veel bewoners Senna voor gewaarschuwd hebben, hij zoent met Demi. De twee geven toe dat ze het wel erg leuk met elkaar hebben. Ik zit lekker in mijn vel geeft Senna zelfs toe. Dit heeft volgens hem zeker ook met Demi te maken. Gisteren verscheen er ineens onverwacht bezoek aan het hek. Het waren de ouders van Senna om hem een hart onder de riem te steken. Maar ook ex Mika kwam emotioneel even praten. Huilend vertelde ze Senna dat ze het moeilijk heeft maar dat ze hem behalve als haar vriendje ook als haar maatje ziet. Na een kort gesprek loopt Senna terug naar de bistro waar hij ook emotioneel werd. De woorden van zijn ouders en ex vriendin komen hard aan. Ook later op de avond, als hij het met zijn mede bewoners over de situatie heeft, barst hij in huilen uit. Het dringt tot hem door dat zijn relatie echt voorbij is. Zijn verdriet weerhoudt hem er niet van om toch bij Demi in bed te kruipen en voor de twee gaan slapen zoenen en knuffelen ze nog wat. Deze ochtend worden de twee samen wakker. Hopelijk voelt hij zich vandaag wat beter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *