Volgens Ivan was Ruud een gevaarlijke tegenstander geweest als hij getraind had

Volgens Ivan was Ruud een gevaarlijke tegenstander geweest als hij getraind had

Na zijn analyse met Madilia en Romy, wil Bas iets aan Ivan laten zien. Bas heeft gisteren de wedstrijd namelijk gefilmd. Samen kijken de twee de video van de wedstrijd terug. Ivan kijkt trots naar de beelden, waarbij hij af en toe uitleg geeft aan Bas wat er precies gebeurd op de beelden. Hoor het publiek losgaan zegt Bas. Tevreden knikt Ivan met z’n hoofd. De twee merken op dat het zonde is dat Ruud niet had getraind voor de wedstrijd. Ivan benadrukt dat Ruud een gevaarlijke tegenstanders was geweest als hij wel had getraind. Hij heeft me een paar tikken gegeven… ik voel het nog steeds op m’n neus voegt hij er verder aan toe. Al snel komen Rienk, Baldr, Cemal en Romy ook even kijken en met z’n allen kijken ze vol bewondering naar de wedstrijd van afgelopen avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *