Bas wil dat Ivan de pinpas aan de tweeling geeft maar hij weigert

Bas wil dat Ivan de pinpas aan de tweeling geeft maar hij weigert

Demi en Fay hebben te horen gekregen dat de pinpas, waar zij al dagen op wachten al lang in Utopia aanwezig is. Wanneer Demi en Fay hierachter komen worden zij woedend. Bas die de pinpas uit de brievenbus heeft gehaald en hier dus vanaf wist, heeft niks tegen Demi en Fay gezegd. Nadat Bas de pinpas heeft ontvangen, heeft hij hem aan Ivan gegeven. Het lijkt erop dat Bas toch graag wil dat Ivan de pinpas aan de tweeling geeft omdat zij graag facturen willen betalen. Kan je niet even de finance van de tweeling doen? vraagt hij dan ook subtiel aan Ivan maar die is hier heel duidelijk in, nee. Bas geeft aan dat hij Ivan wel snapt maar dat er wel een lijn moet worden getrokken. Ivan heeft hier geen zin in en laat weten dat de tweeling ook alleen maar bezig zijn met zichzelf. Zal Ivan zwichten en toch de pinpas teruggeven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. M.Hoedemaekers at 18:00

  Ivan had ook niet terug moeten komen hij denkt dat hij God is en alles kan maken , en het liefst heeft hij dat zijn wil wet is .KWAL

 2. Zwaan at 16:50

  Ivan is de echte utopiaan. Elke ochtend loopt hij in de loods bezig voor de bv terwijl de rest nog ligt te maffen! Die liggen daarna de rest van de dag op hun gat. Ivan is de echte utopiaan van de eeuw.

  • Leny at 23:08

   Romy was ook elke morgen vroeg uit de veren om in de stal te werken. Maar zij is eruit gebonjourd. Ik ga nu voor Mehmet, omdat hij ook altijd actief is geweest en omdat hij een deel van de prijs aan een goed doel wil schenken.

 3. Henny at 15:20

  Ivan heeft gelijk. Bas en die tweeling spelen onder een hoedje, maar zonder hem snappen ze het zelf niet eens. Schijnheilig doen of Romy hun vriendin was en tegelijkertijd haar een oor aan naaien? Wat Bas betreft dacht ik dat Billy erg was, maar deze jongen gaat over lijken voor dit spel. Wat mij betreft wint Ivan Utopia, want die blijft tenminste eerlijk en is recht door zee…

  • knorrie at 16:19

   idd. Ivan is de utopiaan die moet winnen. Bas had niet terug moeten komen. Die heeft niets meer toegevoegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *