Ivan wil de kernwaarden boom aan Utopia 2 schenken

Ivan wil de kernwaarden boom aan Utopia 2 schenken

Een tijd terug hebben de bewoners de boom op de rotonde volgehangen met bordjes die de kernwaardes van Utopia vertegenwoordigen volgens hen. Ivan wil graag dat de boom aan Utopia 2 geschonken wordt en tijdens de brunch vraagt hij wat de groep van dit idee vindt. Hij moet nog wel uitzoeken of het mogelijk is om de boom te laten verplaatsen. Mehmet zou Mehmet niet zijn als hij de boom liever verkocht ziet worden dan dat hij wordt geschonken. De andere bewoners lijken het plan van Ivan leuk te vinden. Het maakt mij niet uit, als hij maar weg gaat sluit Bas het onderwerp af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *