Nog niet alle bewoners zijn te spreken over het oprotpremie experiment maar willen het toch aangaan

Nog niet alle bewoners zijn te spreken over het oprotpremie experiment maar willen het toch aangaan

Het geldkistje houdt de bewoners afgelopen avond erg in zijn greep, er is geen een bewoner die er niet over praat. Op zich vind ik het een leuk idee maar ik ben van mening dat we die extra spanning niet nodig hebben. Met elke week een eliminatie hebben we het al spannend genoeg laat Fay weten aan Demi en Romy. Romy knikt maar vindt het experiment op zich heel erg grappig. Ik wil zien hoe mensen erop gaan reageren voegt ze eraan toe.

Bas laat iets verderop aan Mehmet weten dat hij er niet mee akkoord gaat als de helft van de eind pot in het geldkistje verdwijnt. Dan stem ik echt tegen vervolgt Bas stellig. Ivan heeft nog steeds een dubbel gevoel bij het experiment. Het is niet een experiment wat ik ooit bedacht zou hebben, ik vind het erg onverstandig meldt hij. Het experiment is wel leuk maar het gaat om veel geld waar we hard voor hebben gewerkt gaat hij verder.

Na lang beraad hebben de bewoners gekozen om het experiment door te laten gaan en dat het bod uiteindelijk niet democratisch maar unaniem geaccepteerd moet worden. Als er volledig unanimiteit is verlaat degene die het bod heeft gedaan met het geldkistje uit Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. RINA at 12:24

    Als de twins samen zouden mogen moeten ze het doen . Van mij mogen ze winnen maar denk xat het niet gaat gebeuren dus !!!!! Leuk centje toch. Nog even wachten tot het meer is.

  2. kaatje at 09:47

    ja Bas, die er alleen voor het geld is, heeft natuurlijk ook z`n bedenkingen. Stel je voor, al het geld weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *