Christel en Hiske hebben de tent van de mannen beklad met graffiti

Christel en Hiske hebben de tent van de mannen beklad met graffiti

Afgelopen avond hebben Christel en Hiske de tent van de mannen beklad met graffiti. Met de actie lijkt het erop dat ze de mannen een handje willen helpen zodat ze aan werk kunnen komen. Zo staat er onder andere tuinman zoekt werk en bosindiaan zoekt vrouwen op de tent geschreven. Het duurt niet lang voordat de grap ontdekt wordt door Timothy en Joaquin. Bosindiaan? Dat is gewoon racistisch zegt Joaquin met een lach. Wat gaan we hierop doen vraagt Timothy vervolgens aan Joaquin. De mannen kunnen de grap er wel van inzien maar besluiten wel dat er een tegenreactie moet komen. Dit vind ik heerlijk, want dat geeft ons een reden om hun huis te bekladden vervolgt Joaquin enthousiast.

Timothy en Joaquin beschuldigen al snel Jeffry en Mike van deze streek maar weten niet dat Hiske en Christel hier achter zitten totdat Brandon hen hierover inlicht. De mannen kunnen niet geloven dat Hiske en Christel achter deze grap zitten en gaan verhaal halen. Hiske en Christel ontkennen in eerste instantie alle beschuldigingen. Als jullie het zijn geweest dan kunnen we het wel waarderen maar als zij het waren dan zijn de rapen gaar gaat Timothy serieus verder tegen de dames. Beter zeg je het gewoon eerlijk, anders breekt vanavond de pleuris uit voegt hij eraan toe. Als zij zegt dat ze het niet is dan geloof ik dat reageert Joaquin. Dan is Jeffry gewoon de l*l. De mannen besluiten de tuinslang te pakken. Hoewel zij in eerste instantie de grap wel in konden zien, vinden ze het nu niet leuk meer. Met een emmer gevuld met water komen ze terug bij Christel en Hiske.  Als jullie het gewoon eerlijk toegeven is er niks aan de hand. Met tegenzin geeft Christel toe dat zij inderdaad de daders waren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *