De bewoners hebben een nieuw financieel plan nu Timothy stopt met de boekhouding

De bewoners hebben een nieuw financieel plan nu Timothy stopt met de boekhouding

Nu Timothy niet meer de financiën wil doen, hebben Jeffry, Hiske en Gerrit een nieuw plan opgesteld. Jeffry roept de groep bij elkaar en deelt de visie met de groep. Het geld dat er nu is, daar willen we niet meer aankomen zegt hij. Al het geld dat jij nu hebt, blijft van jou. En vertelt verder dat er doordeweeks een 50/50-regeling komt. Er moet namelijk iets gebeuren op het terrein benadrukt hij. De bouw moet gestimuleerd worden. Daarnaast moet er volgens hem meer overzicht komen als het gaat om betalingen. Facturen worden daarom binnenkort in een mapje gezet op de laptop en vervolgens door het financiële team uitgeprint. Vervolgens worden de facturen betaald. De betaalde facturen komen in een map, zodat iedereen kan zien wat er betaald is. Daarvoor willen wij een printer kopen legt Jeffry verder uit. De printer is alleen voor zakelijk gebruik voegt Gerrit eraan toe. Daarna geven Hiske, Gerrit en Jeffry verder uitleg over de regelingen van investeringen en de evenementen. De bewoners lijken het plan wel te zien zitten maar Timothy denkt dat het plan niet gaat werken. Ik wil dat gewoon niet, dus dan ga ik voor mezelf voegt hij eraan toe. Hij lijkt hiermee de woede van de rest van de groep op zijn hals te halen. Sorry hoor Tim, maar ik vind je er ook heel nonchalant bij zitten zegt Sanne ietwat geïrriteerd. Alsof het je niets kan schelen. Je zit alleen maar schenen te schoppen. Er komen drie mensen met een megagoed plan. We kunnen vooruit, we kunnen gaan bouwen en jij werkt gewoon keihard tegen gaat ze verder. De groep besluit te stemmen en alleen Timothy en Joaquin stemmen tegen. Dat betekent dat de plannen goedgekeurd zijn.

Na de vergadering is Timothy tot een conclusie gekomen en dat is dat de rest hem en Joaquin niks gunnen. Je kan mij ook gewoon loslaten zegt Timothy die denkt dat Joaquin beter af is zonder hem. Doe niet zo raar antwoordt Joaquin. Ik sta toch gewoon achter jou?! Timothy heeft het idee dat hij Joaquin mee naar beneden trekt maar dat ziet zijn mede bewoner toch anders. Door een aantal doelen op te noemen probeert Joaquin hem een hart onder de riem te steken. Wanneer de tranen bij Timothy in zijn ogen staan geeft Joaquin hem een opbeurende knuffel. Komt goed maat benadrukt hij. Ik heb gewoon geen zin meer om leuk te doen reageert Timothy die zijn tranen nu niet meer in bedwang heeft. Zouden de nieuwe plannen gaan werken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *