De gemoederen in Utopia 2 lopen hoog op tijdens een vergadering

De gemoederen in Utopia 2 lopen hoog op tijdens een vergadering

Afgelopen avond hebben de bewoners toch besloten te vergaderen. Wanneer iedereen bij elkaar zit, opent Hiske de vergadering. Ze geeft aan dat de opbrengt verdeelt zal worden door twee. Dit betekent dat 50 procent naar de bv zal gaan en de andere helft naar de bewoners zelf. John, Mike en Adriaan stellen daarna voor om al het geld in de bv te stoppen maar is Hiske is het er niet mee eens. Er ontstaat vervolgens een discussie waar zij niet uitkomen. De bewoners besluiten daarom morgen hier morgen op terug te komen.

Timothy is van mening dat zijn geld niet goed is geteld tijdens de Hollandse avond en wil een herberekening. Ook Gerrit vindt dat het niet goed is gegaan en verwacht een herberekening. John en Mike vinden beide dat Timothy niet zo moet zeuren omdat ze het geld hard nodig hebben om te bouwen. Adriaan vindt dat Timothy een kleuter is die op het geld let. Wanneer Manon zich er ook mee bemoeit geeft zij aan dat het vertrouwen in de groep niet aanwezig is om alles in een pot te doen. De gemoederen lopen hoog op en de frustraties komen eruit. Christel geeft aan dat ze vindt dat ze niet gehoord wordt. Als dit zo blijft, geeft ze aan haar handen overal vanaf te trekken. De bewoners lijken er niet uit te komen en besluiten hier morgen op terug te komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *