John en Mike vinden mede bewoner Adriaan overmoedig

John en Mike vinden mede bewoner Adriaan overmoedig

Terwijl de bewoners afgelopen avond gezellig bij het kampvuur zitten, zonderen Mike en John zich samen af. De twee zitten samen bij hun tenten en hebben het over Adriaan die binnenkort mee gaat doen aan de Citys Swim in Amsterdam. Zo’n zwemmer is het niet hoor begint John. En laat weten dat hij zijn twijfels heeft of Adriaan het wel gaat redden. Volgens John is Adriaan het niet gewend om kilometers te zwemmen en is hij een beetje overmoedig. Is wel anders dan lopen hoor, een kilometertje zwemmen gaat John verder. Mike sluit zich hierbij aan. Denk jij dat Adriaan de City Swim gaat volhouden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 08:18

    Wat een negativiteit weer zeg van John en Mike, Ik denk wel dat Adriaan het vol gaat houden, hij is sportief genoeg en sport iedere dag en werkt aan zijn conditie. Dat is iets wat John en Mike niet kunnen zeggen. Maar al meteen weer zo’n vooroordeel dat hij het niet zal gaan halen, want hij zou niet zo’n goede zwemmer zijn. Deze twee slampampers doen helemaal niets aan hun conditie. Zij zouden het inderdaad niet eens 1 kilometer uithouden. Stumperds.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *