Adriaan probeert te bemiddelen tussen Gerrit en Shelley

Adriaan probeert te bemiddelen tussen Gerrit en Shelley

De relatiebreuk tussen Shelley en Gerrit is het veelbesproken onderwerp van afgelopen avond. De twee hebben sinds de breuk nog weinig tegen elkaar gezegd en dit zit Gerrit erg dwars. Hij praat veel over zijn gevoel met zijn mede bewoners maar het liefst zou hij dit bespreken met Shelley zelf. Adriaan staat tussen de twee in en bespreekt met beide hun gevoel. Gerrit vindt dat Shelley naar hem toe moet komen maar Shelley vindt dat dit andersom moet gebeuren. Tot dusver lijkt het erop dat de twee beide te eigenwijs zijn om naar elkaar toe te gaan. Die arme jongen ziet met zijn ziel onder zijn armen probeert Adriaan Shelley over te halen maar ze blijft bij haar standpunt. Als ik met je wil praten, kom ik naar je toe voegt ze eraan toe. Zal Adriaan de twee zover krijgen om met elkaar te gaan praten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Peter at 12:57

    Nee joh Shelly het is en blijft een spelletje, met een man zijn gevoelens spelen. tjonge jonge…wat een opvoeding heb jij genoten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *