Hiske is in tranen bij Christel, ze heeft een uitlaatklep nodig

Hiske is in tranen bij Christel, ze heeft een uitlaatklep nodig

Hiske zit de laatste tijd niet erg lekker in haar vel en laat dit merken bij Christel. Hiske wil graag van dit gevoel af maar het lijkt haar niet te lukken. Vandaag is ze begonnen met sporten met Adriaan om haar fysieke spanning weg te nemen. Ondanks dit haar lukte, wil ze ook graag haar ei kwijt bij iemand anders. Ik heb een uitlaatklep nodig, anders loop ik vast zegt Hiske tegen Christel in tranen. Christel begrijpt dit en snapt dat ze een praatmaatje nodig heeft. Dat moet je even een paar keer per week doen benadrukt ze. Zal Hiske zich hierdoor uiteindelijk beter gaan voelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *