Joaquin en Timothy voelen zich buitengesloten door de groep

Joaquin en Timothy voelen zich buitengesloten door de groep

Joaquin en Timothy voeren een gesprek met Hiske, waarin zij hun frustraties uiten. De twee mannen vertellen dat zij zich buitengesloten voelen door de groep. En geven als voorbeeld dat het hen moeilijk wordt gemaakt om boodschappen te bestellen. Bij ons wordt er elke dag negatief gedaan gaat Joaquin verder. En geeft daarna toe dat hij samen met Joaquin wel eens streken uithaalt, maar dat zij de bewoners hier niet persoonlijk pijn mee doen. Ook vertelt Joaquin dat zij transparant en eerlijk tegenover de bewoners zijn. Maar de rest niet zegt eindigt hij het gesprek. Ben jij het met Joaquin en Timothy eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Karel at 08:09

    Helemaal niet die drie zetten iedereen tegen elkaar op en hoe komen zij aan zoveel geld wat doen ze ?????? Wij zien het wel maar jullie daar schijnbaar niet helaas stem hun zo gauw mogelijk er uit dan kan het een weerspiegeling voor de samenleving worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *