Joaquin spreekt Shelley aan op haar gedrag na de relatiebreuk met Gerrit

Joaquin spreekt Shelley aan op haar gedrag na de relatiebreuk met Gerrit

Shelley en Gerrit zijn sinds een aantal dagen uit elkaar, nadat ze een relatie met elkaar hebben gehad. Shelley lijkt door te gaan met haar leven in Utopia 2 maar Gerrit heeft er meer moeite mee. Joaquin, een vriend van Gerrit wil graag met Shelley praten over de breuk. Hij heeft gewoon liefdesverdriet zegt Joaquin tegen Shelley. En legt uit dat hij het idee heeft dat Gerrit graag wil praten met Shelley. Shelley lijkt hier geen behoefte aan te hebben maar Joaquin adviseert haar om het wel te doen. Ook geeft Joaquin aan dat het misschien pijnlijk over kan komen als Shelley in haar bh rondloopt en veel omgaat met andere mannen. Dat lijkt mij pijn doen legt Joaquin uit. Als ik in zijn schoenen had gestaan, had ik het echt niet tof gevonden gaat hij verder. Shelley snapt het allemaal maar ze geeft aan dat ze nu vooral aan zichzelf moet denken.

Wat later gaat Joaquin in gesprek met Gerrit en vertelt over zijn gesprek met Shelley. Het kwam erop neer dat je zelf naar haar toe moet komen legt Joaquin Gerrit uit. Omdat jij met haar wil praten. Gerrit lijkt het niet helemaal te begrijpen. Zij niet met mij? vraagt hij. Volgens Joaquin heeft ze dat niet gezegd. En vertelt verder dat hij aan Shelley heeft geadviseerd om met Gerrit in gesprek te gaan. Daarnaast heeft hij Shelley verteld dat hij het niet tof vond dat ze meteen met Mike ging praten toen het uit was en dat hij het ook niet leuk vond dat Shelley vandaag in haar bh over het Utopia 2 terrein heeft gelopen. Wat heeft ze er zelf over gezegd? vraagt Gerrit. Joaquin vertelt daarna dat Shelley zei dat ze iemand zoekt die achter haar staat. Ik zeg, luister Gerrit heeft altijd achter jou gestaan gaat Joaquin verder. Hij adviseert Gerrit om zelf met Shelley te gaan praten als hij met haar in gesprek wil. Ik ga vanavond wel even naar Shel toe zegt Gerrit. Anders zit iedereen er weer bij te gluren voegt hij eraan toe. Zal Gerrit daadwerkelijk met zijn ex gaan praten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *