Lotus meldt zich als nieuwe bewoner in Utopia 2

Lotus meldt zich als nieuwe bewoner in Utopia 2

De bewoners zijn niets vermoedend bezig met het bouwen aan hun Utopia 2, wanneer ineens de poort opengaat. Een blonde vrouw met een kist komt binnenlopen en de groep vangt haar op. Nadat ze iedereen een handje heeft gegeven gaat ze aan tafel zitten en begint ze te vertellen, heel apart dit zegt Lotus tegen de rest. Huppelend loopt ze vervolgens naar de tafel. Echt leuk zegt ze. Echt geweldig om jullie te zien, ik ben Lotus, 27 jaar en kom uit Rotterdam. Niet lullen maar poetsen, ik ben creatief, ik kan schilderen, tekenen en heb er heel veel zin in. Ik ben echt een lachebek. Ik werk in de horeca. Ik hou niet zo van vlees, dus ik wil me inzetten voor vlees dat we zelf kunnen maken. Ik ben net vrijgezel maar zie mezelf nog niet als vrijgezel, ik heb 11,5 jaar een relatie gehad gaat ze verder. Lotus wil  graag een leuke sfeer in de groep. Maar we kunnen zoveel meer. We gaan het rocken, ik wil een hippe vibe neerzetten benadrukt ze.

Daarna krijgt Lotus een rondleiding over het Utopia 2 terrein. Nadat ze haar kist in de caravan heeft neergezet vervolgt ze haar rondleiding met Shelley, Brenda en Jessie. De rondleiding begint in de caravan maar al snel lopen ze naar de kippen toe. Nadat ze bij de kippen is geweest loopt ze naar het huisje van Jessie en Jeffry. Hierna vervolgt ze haar tocht naar het huisje van Brenda en Brandon. Lotus lijkt erg enthousiast over alles en kijkt haar ogen uit. Ze lijkt in de smaak te vallen in de groep. Wat vind jij van deze nieuwe aanwinst?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 117    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bo Lus at 08:09

    Dat enthousiaste geleuter zegt me niet zo veel, dat heb ik al zo vaak gehoord van een nieuwe bewoner. Over een paar weken weten we wat er van terechtkomt….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *