Merel ontvangt haar familie in Utopia 2

Merel ontvangt haar familie in Utopia 2

Vandaag is het een spannende maar leuke dag voor Merel. Zij ontvangt vandaag namelijk familiebezoek in Utopia 2. Ik hou het niet meer zegt Merel. Ze verwacht vandaag bezoek en heeft zich helemaal opgetut. Ze  kreeg hulp van mede bewoner Brenda en is haar ontzettend dankbaar. Merel staat ondertussen bij de poort te wachten. Niet veel later gaat de poort open en Merel begint te schreeuwen. Mam? roept ze vragend. Wanneer de poort opengaat begint Merel te huilen van vreugde. Ze rent in de armen van haar familie. Haar moeder, broer en drie vriendinnen staan met de hond klaar. Merels haar dag kan niet meer stuk.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *