Mike ontdekt een vlag speciaal voor hem, John is jaloers

Mike ontdekt een vlag speciaal voor hem, John is jaloers

Adriaan heeft Shelley op deze nieuwe dag gewekt om samen met Lotus te gaan hardlopen. Ze heeft echter duidelijk moeite met opstaan en geeft aan liever alleen krachttraining te willen doen. Maar dan komt Adriaan met iets anders, een vlag die hij gisteren heeft gevonden. Kijk dan zegt hij en laat de vlag aan de slaperige mede bewoner zien. Oh mijn God reageert ze lachend. Op het doek staat een grote tekening van Mike met daarbij de tekst de leider van Utopia. Ze besluiten de vlag samen op te hangen voor iedereen wakker wordt. Ook Lotus komt helpen.

Mike snapt niets van de geheimzinnigheid van zijn mede bewoners Lotus en Adriaan. Heb je nog niets ontdekt? vraagt nieuweling Lotus. Nee antwoordt Mike verward. Wat is er dan? Adriaan benadrukt dat hij er vanzelf achter zal komen. Het valt behoorlijk op voegt Lotus eraan toe. Mike snapt er helemaal niets van. Ook Hiske begint zich nu in het gesprek te mengen en vertelt dat hij goed op de omgeving moet letten. Eerst lijkt het kwartje nog steeds niet te vallen, tot Hiske een bepaalde richting op wijst.. Wat hebben jullie nou weer gedaan? lacht Mike. Samen met Adriaan en Lotus loopt hij naar het doek toe. Gruwelijk zegt hij. De leider van Utopia. Mike kan er duidelijk de humor wel van in zien. Vervolgens loopt hij trots rond met zijn vlag  en wil zijn vondst allereerst aan zijn John laten zien. Kijk wat er over het hek is gegooid roept hij lachend. Gruwelijk of niet? voegt hij eraan toe. John lijkt echter niet erg blij te zijn voor zijn vriend. Waarom moet jij er nou weer op staan joh antwoordt hij geïrriteerd. Volgens John hebben degenen die het verstuurd hebben zich duidelijk vergist en hem vergeten. Stelletje pisvlekken mompelt hij verder. Moet je kijken wat ik allemaal heb gedaan in Utopia en dan krijg jij een vlag. Mike lacht. Ik hang hem wel op hoor vervolgt hij.  Wat vind jij van deze actie en John zijn woorden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *