Brenda bespreekt haar ruzie van vanmorgen Merel

Brenda bespreekt haar ruzie van vanmorgen Merel

Vanochtend hebben Brenda en Lotus een aanvaring met elkaar gehad. Brenda en Merel besluiten om nu even een plekje voor henzelf te zoeken om de voorgaande ruzie te bespreken. Merel vertelt dat ze net samen met Jessie en Shelley in het huisje zat en dat Shelley aan Merel vroeg waar de ruzie over ging. Brenda vertelt dat Shelley ook al naar haar is toegekomen om te vragen waar de ruzie over ging. Ik heb gewoon uitgelegd: je moet de pot niet verwijten dat de ketel zwart ziet, zegt Brenda. Mij een pestkop noemen, maar volgens mij was ze zelf degene die iemand afkraakte om iemands tekortkomingen. Volgens mij ben je dan gewoon heel hypocriet, gaat Brenda verder. Volgens Shelley heeft Brenda tegen Lotus gezegd dat ze haar leven in de mini samenleving zuur gaat maken. Volgens Brenda is dit niet het geval, maar zou ze dit wel kunnen als zij dit wil.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *