Mike wil naar eigen zeggen geen relatie met Lotus

Mike wil naar eigen zeggen geen relatie met Lotus

Mike en Shelley zitten in hun huisje wanneer Shelley over Lotus begint. Wat vind je eigenlijk van haar?, vraagt ze aan haar medebewoner. Mike  grinnikt. Gewoon gezellig, niks meer dan dat eigenlijk. Hij legt uit dat liefde in Utopia 2 niet zijn bedoeling is. In het verleden heeft hij altijd voor de vrouw gekozen en dat gaat hem niet weer gebeuren. Ik bied haar een arm als ze dat wil, maar ik zou niet op haar kunnen vallen. De vrouwelijke bewoonster knikt en legt uit dat ze nu ook wil weten wie ze is zonder vriend. Ik hoop niet dat ze mij leuk vindt, gaat Mike verder. Hij geeft toe dat hij gisteren heeft gezegd dat ze niet meer bij elkaar moeten slapen. Soms kun je verliefdheid niet tegenhouden, maar ik zoek het ook niet op. Na een lange stilte begint de mannelijke bewoner er nog eens over. Nee joh, niks voor mij, benadrukt hij nog eens. Ik ga toch geen relatie beginnen in Utopia 2. Ben je gek?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *