Heeft Mike de kistjes toegeëigend?

Heeft Mike de kistjes toegeëigend?

Jessie loopt afgelopen avond over het Utopia 2 terrein wanneer Gerrit hem aanspreekt. Ik heb nieuws begint hij het gesprek. Wacht, ik pak een stoel erbij antwoordt Jessie. Gerrit legt daarna uit dat ze geen kistjes meer kunnen verkopen omdat Mike ze heeft toegeëigend. Omdat hij het niet eerlijk vindt hoe het nu gaat voegt hij eraan toe. Jessi stelt voor om dan hout te bestellen. Na de markt heb ik met hem afgesproken dat we de kistjes op de webshop zouden verkopen als we er veel over hebben met een handtekening van de bewoners. Vervolgens word ik een dag wakker en zie op de computer alleen maar kistjes met Team Milo en Mike. Hij eigent ze nu op, terwijl het eigenlijk de afspraak was om ze met vijftien handtekeningen te verkopen gaat hij verder. Wat later komen ook Jens en Merel erbij. Waarom bestellen we dan niet nieuw hout? zegt Jens. Nog wat later komt Mike voorbij. We hebben het over de kistjes zegt Gerrit. Je hebt ze toegeëigend? Mike knikt en legt uit dat hij ze gemaakt heeft, dus hij zijn naam erop mag zetten. Ik wil ze nu bewaren voor Team Utopia. Ik steek alles erin om deze producten te maken, maar dan vind ik wel dat ik het recht heb op mijn naam erop te zetten vervolgt hij. Jessie vertelt op zijn beurt dat hij het ermee eens is. Dat hadden we ook in eerste instantie afgesproken, kistjes met vijftien handtekeningen erop. En zegt verder dat er wel maar vier opties op de site stonden met enkel hun namen erop. Er stonden niet eens meer neutrale exemplaren op. Daarom besloten we ook een eigen kistje te maken met onze namen erop. Mike knikt en vertelt dat hij klaar is met het teamverband. Misschien kunnen we een keer Team Utopia. En stelt voor om ze anders zelf eens te gaan maken.

Jens, Jessie, Merel en Gerrit staan nog altijd op het terrein wanneer Franny langs komt lopen. En? Is het al opgelost? vraagt ze. Niet helemaal antwoordt Jessie. En legt uit dat ze hout gaan bestellen voor nieuwe kistjes. Kunnen we niet gewoon een team zijn stelt Franny vervolgens voor. Jessie knikt maar zegt dat het begint met houding en gedrag. Het komt niet vanuit ons, maar vanuit jullie vier gaat hij verder. En legt uit dat ze zich afsluiten van de rest van de groep. Vind je dat jullie onderdeel zijn van de groep? Franny legt op haar beurt uit dat zij niet voor een team kiest. Hoe kan ik ervan af dat mensen dat denken? Jessie denkt na en zegt dat er in ieder geval iets moet veranderen. Zodra ik ruzie heb met een van jullie, heb ik direct vier mensen tegen me. Hij grapt om anders een liedje in het centraal te zingen. Mag ik dan bij jou? Franny lacht. Of we maken een kringetje van jongens en van meisjes. Hoe gaat dit verder aflopen?We komen er vast op terug, hou de site in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *