Charlotte & Nicoline: gedoe over ketting

Charlotte & Nicoline: gedoe over ketting

Charlotte heeft een ketting van Nicoline verkocht terwijl deze van Nicoline zelf blijkt te zijn. Uiteraard gaat Nicoline verhaal halen en er ontstaat gedoe.

Nicoline snapt niet waarom die ketting op de webshop gezet is ondanks het feit dat deze altijd om het bed van Nicoline hing. Ja antwoordt Charlotte toen hij net naast jou bed ging hangen heb ik hem op de webshop gezet. Omdat er toen allemaal kettinkjes en armbandjes gemaakt hadden. Toen dacht ik we kunnen het wel aan iedereen gaan weg geven maar kunnen het ook verkopen. En dat is gewoon het verhaal. Ivan hoort er ook van en komt erbij staan. Het is mijn ketting zegt Nicoline, deze heb ik zelf gemaakt. En toen had ik gevraagd aan Charlotte en ze zei ja. Ivan zegt het helemaal te begrijpen maar wat gaan we nu doen? Charlotte antwoordt dat Nicoline de ketting graag wil houden en dat de mevrouw via de mail maar benaderd moet worden om het geld terug te storten. Het is niet anders. Ik heb geen rode kralen meer. Nicoline vindt het echt heel stom, ze heeft zojuist heel haar kamer overhoop gehaald om die ketting te zoeken. Charlotte komt met de oplossing om de mevrouw maar te mailen, de rode kralen zijn op maar kan wel iets anders maken. Wat een gedoe om een ketting zeg zegt Charlotte en gaat richting kantoor met de laptop om de rest te regelen.

Nicoline zit te huilen en krijgt een heel slecht gevoel. Ze heeft er geen goed gevoel over. Charlotte is inmiddels ook weer binnen en zegt dat ze zich niet zo druk moet maken. Ja maar jij praat zo druk tegen mij antwoordt Nicoline. Je zegt tegen mij ik heb allemaal kettingen bij je bed weg gehaald. Terwijl ik weet wat ik er allemaal heb hangen. Je zegt dat je het maanden geleden gedaan hebt en dat is gewoon niet maar. En de rest die je erop hebt gezet hingen niet eens bij mij. Dus je geeft mij het idee dat ik ze heb gepakt. Nee zegt Charlotte dat heb ik nooit gezegd! Maar dat gevoel krijg ik gaat Nicoline huilend verder. Er is niks aan de hand, ik ben de boeman nu. Je hebt niks fout gedaan, ik was het. Maak je niet druk! Nicoline lacht gelukkig alweer wat. Charlotte legt uit dat ze niet begreep waarom er zo’n heisa om was. Volgens Charlotte gaat het goed komen, ze gaat een mailtje sturen naar de koper.

Later bespreekt Nicoline het gedoe met LauraB. Het gaat om het principe dat je gewoon iets pakt van iemand zegt Nicoline. En dat vervolgens gaat verkopen, en dan ook nog eens over liegen. Ik raakte er helemaal in de war van, ik dacht dat ik iets verkeerds deed. Toen ging ik nadenken of er kettingen hingen die niet van mij zouden zijn maar dat is helemaal niet waar! Het maakt ook geen zak uit. En LauraB zegt het is een soort van opgelost nu. Ik zou er geen woorden meer aan vuil maken. Nee zegt Nicoline, dat is ook niet eens de moeite waard om erover te praten. Maar ik zag het meteen toen ik naar haar keek. Alles wat Charlotte deed was goedpraten en alles wat ze zei was keihard liegen. Het gaat niet alleen over die ketting maar over iets anders.

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. andre at 09:34

  Voor Charlotte is liegen en dom zijn niet vreemd, eerst over de drank hoe dom kan je zijn om op zondag drank te bestellen met een koerier, en dan zeggen ik weet van niks,
  Medebewoners pak alles van haar en zet het op de web schob en zeg gewoon waar maak je nou zo druk over. wat een dom mens ik hoop echt niet dat ze wint , nog niet de troost prijs

 2. anneke at 18:52

  Wat een rot streek wat heeft Nicolien haar aan gedaan om dit te doen volgens mij probeert ze der uit de tent te lokken dat ze zo boos gaat worden omdat ze zelf misschien wel weet dat Nicolien gelieft is bij mensen buiten UTOPIA.
  Waarom komt ze altijd aan iemands anders hun spullen ik hoop dat die vrouw de ketting terug geeft

 3. Ruud at 17:05

  Dat moeten ze doen bij Charlotte dan is het huis te klein in Utopia en iedereen moet dit dan horen wat ze haar hebben geflikt was is het toch een Naar Meisje Bah Bah Bah der uit meteen sturen J.de M. opzouten met dat gelieg en bedrieg van der.

 4. den steuker at 17:04

  Een beproefde tactiek van haar Vanuit jaloezie een tegenstrever kapot proberen te maken.En dan de vermoorde onschuld spelen En dan het commentaar van Laura B is net zo walgelijk.

 5. Maggie at 17:02

  Potdorrie, zegt LauraB dat Nicoline er geen woorden vuil aan moet maken? Juist niet, iemand moet Charlotte eens flink de oren wassen. Maar niemand durft Lottepot aan. Niet te geloven hoe sommigen de andere kant op kunnen kijken terwijl iemand verdriet heeft. Zogenaamd willen ze er niet mee bemoeien, maar in feite is dat niet durven opkomen voor rechtvaardigheid. Maar zo is dat ook buiten Utopia. Iederen valt over elkaar heen, maar komt tegelijkertijd voor niemand op. Hoop echt niet dat de ex-bewoners Lot met open armen gaan ontvangen als ze eruit gaat. Maar ook dat zal niet gebeuren, voor de camera wordt er natuurlijk vriendelijk naar haar gelachen. Hoop dat ze haar daarna als een baksteen laten vallen. En misschien dat Rienk haar met de grond gelijk brandt. Kom op Rienk!

 6. tintje at 15:23

  charlotte is weer bezig zeg, je zet toch geen kettinkjes van andere op de website en dan ook nog zo stom reageren, hoe zal ze reageren als iemand anders dat bij haar doet. Dan is de poppen aan het dansen, bah wat een b…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *