Charlotte veranderd haar campagne

Charlotte veranderd haar campagne

Charlotte is druk bezig met campagne voeren, zo heeft ze een heus spandoek boven het atelier hangen. Echter heeft Joey vannacht wat aanpassingen gedaan en Charlotte besluit haar campagne ook maar te veranderen.

Ze zit voor de spiegel en is bezig met make-up, al snel wordt duidelijk wat Charlotte aan het doen is… Ze namelijk dezelfde aanpassingen op haar gezicht die Joey gedaan heeft. Compleet met zwarte tand! Laura komt de kamer in en ziet wat haar vriendin aan het doen is. Och jeej ga je het echt doen? Ja zegt Charlotte ze moeten natuurlijk wel weten op wie ze moeten stemmen! Laura en Vanessa lachen en Charlotte gaat de loods in. Ze laat vol trots haar make over zien en benoemd erbij dat ze dan wel weten op wie ze moeten stemmen. Er volgt veel gelach en dader Joey vindt het ook helemaal leuk. En Laura zegt dat haar vriendin een top wijf is. Charlotte vindt de verandering van haar campagne ook wel staan, het lijkt gewoon net alsof ik een bril heb! Ook wil Charlotte graag even op de foto vastgelegd worden en roep Naomi daarvoor in. Ze pakt de lader en moet even uitvogelen hoe deze nou precies werkt. Als dat gelukt is klimt ze het dak op. Er worden vervolgens verschillende poses vastgelegd. Wel is Charlotte nog van plan de tekst “x Joey” van de poster af te halen. Met een beetje cif moet dat vast wel lukken…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *