Post voor Naomi

Post voor Naomi

Er is post voor Naomi, en wel haar eerste post sinds ze in Utopia verblijft. Wilco liep richting de brievenbus en vindt daar een doos. Hij gaat snel weer richting de loods, de doos blijkt voor Naomi te zijn.

Als Wilco bij Naomi is aangekomen zegt hij ik heb hem beschermd met mijn leven, door de regen heen! Naomi is erg blij en opent nieuwsgierig de doos. Al snel komt ze erachter dat er allemaal brieven in zitten. Het duurt niet lang tot er tranen vloeien. Colinda ziet het en komt bij Naomi zitten en slaat een arm om haar heen. Fijn he, geeft helemaal niet schat! We doen dat allemaal bij de eerste post, bij de tweede en ook bij de derde zegt ze met een lach. Ook Laura en Charlotte komen even bij Naomi kijken. Ook zij benadrukken nog eens dat huilen niet erg is, ze hoeft zich er niet voor te schamen. Naomi knikt terwijl ze gewoon verder gaat met lezen. Ze vertelt diegene die bij haar zit wat er allemaal in haar post beschreven is. Zo schrijft haar moeder dat ze hoopt dat Vanessa in Utopia blijft. Dan kan ze een beetje op haar letten. Het doet Naomi goed dat ze post heeft, haar dag kan niet meer stuk!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 14:19

    Ik vraag me of er iemand is geweest die in alle rust z’m eigen post heeft kunnen lezen er is altijd wel iemand die er bij komt en nog mee leest ook.
    Waarom krijgen ze maar 1 keer in de zoveel weken post van huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *