Een pannenkoeken conflict

Een pannenkoeken conflict

Er is een conflict ontstaan tussen Vanessa en Ivan over…  pannenkoeken! Ivan had namelijk het idee om de prijs van de pannenkoeken wat te verhogen. Maar Vanessa is niet van plan om dit te gaan doen.

Ivan vindt het belangrijk om alles wat er is te verkopen, ook de kazen. Dat kan best wel wat duurder. Ook de pannenkoeken kunnen wat duurder. Vanessa antwoordt dat ze dat al eens gedaan heeft en mensen dat niet doen. Ik ga ze niet 7,50 euro laten betalen voor een pannenkoek, ik doe het niet! Lieverd! zegt Ivan hard, als ze het willen doen en  betalen dan is het toch aan hun? Ze bepalen zelf of ze betalen of niet! Mark komt inmiddels ook de kamer in gelopen en Ivan vraagt of hij mee uit kan komen leggen. Ik laat me niks opleggen benadrukt Vanessa nog eens en Ivan zegt dat hij dat ook helemaal niet doet. Je bent nu gewoon koppig aan het doen zonder rede. Dat vinden jullie altijd antwoordt Vanessa, ik vind het wel een rede. Daarna legt Mark het verhaal uit dat de kazen ook maar blijven liggen. En Vanessa vult aan dat ze weg liggen te rotten en best opgegeten kunnen worden. Vanessa laat me even praten ik ben met hem aan het praten schreeuwt Ivan. Ik doe het niet schreeuwt Ivan terug, ik laat me niets opdragen door jou! Wat ben jij koppig zegt Ivan wat minder hard.

Later legt Ivan aan Mark uit wat de bedoeling is, mensen kunnen pannenkoeken met Utopia kaas krijgen voor 7,50 euro. Hebben we het geld eruit en zijn we van de kazen af. Mark antwoordt dat het misschien niet nodig is, er zijn nog 20 kazen die worden wel verkocht op de Utopia markt. Maar je zou het kunnen zeggen. Ja het is alleen aanbieden zegt Ivan, meer niet! De normale prijs hoeft niet verhoogd te worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:42

    Wat een dure pannenkoeken 5 euro vond ik al veel laat staan 7,50 euro met een of twee plakjes kaas die daar ligt daar te beschimmelen maar ik denk niet dat je bij een pannenkoeken huis goedkoper uit bent. Maar in haar keuken waar iedereen bezig is en op de aanrecht zit en de ijskast erg smerig is met alles onbedekt is nee dank je wel mijn eet lust is dan meteen weg.Dat de keuken weer goed gekeurd is begrijp ik nog steeds niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *