Charlotte over het bekladden van spandoek

Charlotte over het bekladden van spandoek

Ook Charlotte is er inmiddels achter wat Joey vannacht uitgespookt heeft. Ze was even in het kantoor en ziet al snel dat er met haar campagne spandoek geknoeid is. Ik wist het zegt Charlotte, 100%! Daarna besluit ze naar Joey te gaan om hem te confronteren.

Onderweg naar de loods komt Charlotte ook nog Laura tegen en vraagt of zij al gezien heeft wat er met het doek is gebeurd. Laura loopt richting de plek waar ze het spandoek goed kan zien om de schade eens te bekijken. En Charlotte concludeert dat andere bewoners de actie niet zo kunnen waarderen. Ze kunnen het niet hebben… Charlotte heeft natuurlijk de naam Joey op het spandoek zien staan en gaat dan ook even verhaal halen. Joey ligt nog te slapen, bij  te komen van vannacht. Maar dat maakt Charlotte niet meer uit en maakt hem wakker. Joey, ik wist het! Ik wil je even een hand geven want ik wist dat je  dit ging doen. Heel mooi, ik vind het humor en snap het! Gelukkig kan de campagne vrouw deze grap wel een beetje waarderen… Of zullen er nog andere ontwikkelingen ontstaan?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. ricky at 14:40

  Nee hoor dit gaat weer ten koste van haar. !!!!!!!!!!! Geslepen, als geen ander dit zou verzinnen en dan uitvoeren om haar spel te spelen. Ze zegt van haar zakgeld!!!! 1 dec. Moest iedereen alles inleveren en krijgen ze nog een klein beetje. Dus in 3 weken kan wotka dit geld niet over hebben!!! Weet je wat zo,n poster voor buiten kost!! Ze zal wel geld achter gehouden hebben anders kan dit niet!!
  Snap niet dat niemand dat ziet.
  Winnen doet ze echt niet want dat heeft ze als allerlaatste verdiend!!!

 2. lena at 13:09

  Wat een d….. Wat denkt ze dat het echte verkiezingen zijn. Het zal echt niet helpen. Iedereen weet sowieso hoe ze in elkaar steekt.

 3. anneke at 12:04

  Niet iedereen kon het waarderen volgens mij in het vorige verhaal moesten er mensen er om lachen en ze was niet boos nee dit trekt meer medelijden voor Charlotte , nou ik heb geen medelijden met haar ze heeft zelf ook gepest naar Isabella toe .
  Dit komt jammer genoeg ten gunste voor haar stomme zet Joey of je moet het haar gunnen en niet je vriend Giorgio of Nicolien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *