Joey saboteert spandoek van Charlotte

Joey saboteert spandoek van Charlotte

Charlotte heeft gisteren avond samen met Joey een spandoek opgehangen. Een spandoek waar een levensgrote foto van Charlotte op staat en de tekst stem op mij. Zo wil Charlotte campagne gaan voeren om stemmen te werven voor de Utopiaan van het jaar. Echter heeft Joey vannacht wat aanpassingen gedaan…

Midden in de nacht sluipt Joey naar buiten en pakt een ladder. Hij klimt op het atelier en gaat met een viltstift aan de gang. Hij zorgt  ervoor dat Charlotte een “bril” krijgt en een zwarte tand. En een soort van moedervlek. De tekst stem op mij wordt stem op mijn.  En komt er nog x Joey bij te staan. Daarna wordt de ladder opgeruimd en bekijkt Joey nog even het resultaat. Top zegt hij met een lach.  Wilco en Patrick konden er vanmorgen wel om lachen. Ook Ivan die kwam namelijk niet meer bij. Vanessa vindt het wat minder en zegt dat je iemand ook iets moet gunnen. Hieronder kun je het complete werk van Joey nog eens goed bekijken.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. dogfan at 13:52

  geweldig gedaan ,en waarom zou hij het van zijn zakgeld moeten vergoeden ,het spandoek komt uit de pot van de BV ,geef Joey gelijk ze moet niet het alleenrecht hebben daar , haar bekkie is al groot genoeg en haar ego ook

 2. Mikey at 12:39

  Ik vind het een geweldige actie.
  Ze heeft het toch niet zelf betaald al wordt gesuggereerd van wel.
  Die vrouw verdiend geen stemmen.

 3. anneke at 11:53

  Leuke reactie van hem alleen hij maakt z’n eigen niet gelieft bij de utopia bewoners maar wel bij de mensen buiten die haar niet mogen ze heeft heel veel gekost met dit ding volgens mij kost dat ding honderden euro’s moet dat van haar overgebleven geld zijn geloof ik niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *