Een kerstbonus voor alle bewoners

Een kerstbonus voor alle bewoners

De bewoners zitten gezellig bij elkaar, het gaat over kerst en al snel komt er een kerstbonus ter sprake. Het lijkt de bewoners wel wat dat iedereen eenmalig een extraatje krijgt. En dit terwijl ze nog wilde “bezuinigen” om de kas te spekken voor de Utopiaan van het jaar

Patrick en Colinda staan in de keuken en op de achtergrond is al een beetje te horen waar het over gaat. Patrick zegt ik volg de groep en vind het allemaal goed. Colinda lijkt het er niet zo mee eens te zijn of er is iets anders aan de hand. Ze zegt dat ze namelijk in staat is om haar 24 uur aan te vragen. Ach nee joh hou op antwoordt Patrick en het stel voegt zich weer bij de groep. Volgens Colinda is het wel duidelijk en er wordt nog een keer gestemd voor 50 euro cash bonus. En Charlotte voegt daaraan toe dat als je het niet wil het terug gestopt mag worden in de BV. Colinda is niet voor een kerstbonus, ze heeft enkel om kledinggeld gevraagd. Er wordt geopperd om de bonus naar huis te sturen maar dat mag niet volgens Charlotte. Uiteindelijk zijn er 8 mensen voor wat een meerderheid betekend. Vanessa stemt niet voor, ze heeft nog genoeg geld waarvan ze niet weet wat ze er mee moet. Mark benoemd dat het voorstel door gaat en uitgevoerd zal worden. En Wilco voegt daaraan toe dat iedereen dus 50 euro bonus zal krijgen. Vervolgens klinkt er een gejuich en wat geklap. Gio roept hoezee voor de BV! Patrick en Colinda zijn het er nog steeds niet mee eens (ook al stemde ze voor). Patrick zegt wat een gesprek, het gaat helemaal nergens meer over.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 00:07

    Mark kan beter meteen in de hol kruipen van Charlotte ..die twee willen al het geld opmaken omdat ze geen kans hebben om te winnen Utopia 2014…want ze gaan toch per 1jan 2015 der uit valse mensen zijn het ook .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *