Een spoed centraal van Patrick

Een spoed centraal van Patrick

Patrick wil graag met alle bewoners in centraal, hij heeft namelijk iets te melden. En wil dit delen met heel de groep, het duurt even voordat de bewoners er zijn. Zou Patrick het advies van LauraB op gaan volgen? Hij oogt zenuwachtig en heeft een briefje bij zich waar hij dingen opgeschreven heeft.

Patrick heeft zoals hij eerder vertelde aan LauraB al een hele lange tijd een grote frustratie. Dit heeft hij daarom op papier gezet zodat het voor hem wat makkelijker is. Patrick geeft vervolgens aan dat hij de afgelopen dagen een aantal dingen gedaan heeft die niet door de beugel kunnen. Daarom komt hij met een oplossing die mogelijk verslechtering kan voorkomen, een alcoholverbod voor zichzelf. Dan terug naar de frustratie. Deze frustratie is ontstaan door een brief die hij ontving waarin stond dat hij geen contact meer mag hebben met zijn zoon. Ook mag hij er geen woord meer over praten. Vervolgens legt Patrick uit dat zijn gedrag dus niet aan de groep ligt maar aan zichzelf en het verleden. Hij heeft zijn jongste zoon al 2 jaar niet meer gezien en weet dus niet hoe hij eruit ziet.

Laura vindt het stoer dat Patrick dit aan de groep vertelt door middel van een spoed centraal. Wel had ze een excuses van hem persoonlijk verwacht. Patrick antwoordt graag met Laura persoonlijk in gesprek te willen met haar om dit uit te praten. Ook Charlotte biedt haar excuses aan. Zij is immers diegene geweest die de drank heeft besteld. Ook stelt ze voor om daarom maar geen sterke drank meer te nuttigen tot aan oud en nieuw. Colinda wil daar ook graag even op reageren. Ze denkt dat de problemen die ontstonden kwamen door overmatig alcoholgebruik. Ze stelt voor om de drank voortaan niet meer via de Utopia BV te kopen maar via eigen zakgeld. Vervolgens barst en een discussie over drankgebruik los. Uiteindelijk wordt er besloten met kerst een wijntje te drinken en met Oud en Nieuw ook een drankje, maar verder gaat even de rem erop. Even nog een ander puntje wat ter sprake komt voordat het centraal eindigt. De aankomende kerstmarkt zal waarschijnlijk de drukste Utopia markt van het jaar zijn. De bewoners van Utopia verwachten ongeveer 1250 mensen die de 28e december langs zullen komen.

 

 

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *