De campagne stunt van Charlotte

De campagne stunt van Charlotte

Eerder had Charlotte het er al over om een groot spandoek te laten maken om een campagne te starten. Ze wil zichzelf gaan promoten en mensen motiveren om op haar te stemmen. Wellicht wordt ze dan Utopiaan van het jaar?

Charlotte loopt richting de brievenbus en zegt onderweg please laat hem er zijn. Eenmaal bij de brievenbus aan gekomen ziet ze het spandoek al liggen en zegt jeejh wat groot! Charlotte loopt lachend terug en Chris is wel benieuwd wat het is. Ja ik heb iets leuks in gedachte antwoordt Charlotte. Hoe ga jij het eigenlijk doen met de stemming, ik ga even aan de slag. Eenmaal in de loods aan gekomen vraagt ze aan Joey of hij even kan komen. Daar zegt ze luister, je weet dat iedereen hier in Utopia zegt het is geen spel. Maar iedereen maakt campagne voor zichzelf toch. Nu heb ik een vraag of je me even zou willen helpen. Want Charlotte zou Charlotte niet zijn als ik iets zou verzinnen. Ik ga niet vragen om stemmen en moeilijk doen om stemmen. Daarom heb ik iets laten maken en wil je vragen of je me wilt helpen met dit op te hangen op de loods. Dit heb ik van mijn laatste zakgeld gekocht en moet op de loods komen te hangen. Joey kijkt op het spandoek en ziet een deel van Charlotte haar gezicht. Alsjeblieft zegt Joey met een lach en Charlotte begint te lachen. Dit wordt kapot grappig, ze wil het spandoek op het atelier hangen. Gereedschap wordt gepakt en alle benodigdheden. Charlotte en Jeoy klimmen op het atelier en beginnen het spandoek op te hangen.Als het spandoek hangt gaat Charlotte de rest van de bewoners halen. De meeste bewoners kunnen het wel waarderen en kunnen wel lachen om deze actie. Zou deze campagne werken?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. ron at 10:11

  Als je jezelf nu nog moet proberen te verkopen middels het ophangen van een spandoek dan ben je verkeerd bezig dame.
  Je speelt iedereen samen met je dinnetje tegen elkaar uit en presteert niets zinnigs dus jij winnen nevr
  never never

 2. Isa Fan at 09:29

  Ja ja nu ineens komt ze met een campagne laat ze eerst maar iets aan haar zelf doen want zelf is ze ook geen haar beter man o man wat een pestkop is ze.
  nee meid mijn stem krijg je niet Stem moet je verdienen. en dat werkt niet zolang jij mensen na-aapt.

  Dit zijn mijn toppers

  Isa (helaas)
  Gio
  Vanessa
  Nicoline
  Joey

 3. David Brigham at 20:13

  Volgens mij was het zo dat ze (de verdienenden) per 1 december al hun *verdiensten* (niet: al hun geld) moesten inleveren (dwz 100% belasting op hun eigen BVtje, alles naar de staatskas), en in ruil daarvoor kreeg iedereen een verhoogd zakgeld (verdienenden en niet-verdienenden). Dus ze kan het wel degelijk van haar spaargeld en haar zakgeld hebben gekocht. Die drankrekening is door de staatskas betaald, vrees ik?

 4. Debbie at 20:00

  Zo zie je maar weer, dat alles doorgestoken kaart is. Liegbeest Charlot maakt bijna nooit iets schoon in de loods. Per 1 december moesten ze al hun geld inleveren. Rara hoe kan ze nu een spandoek van over de 300 euro laten maken ? Markie heeft haar het geld gegeven, komt gewoon uit de b.v. Als Charlot de Utopiaan van het jaar wordt, begrijp ik niets meer van dit progamma. Veel kijkers hadden voor Isa gekozen, maar helaas, die mocht niet blijven. Een ding hoop ik van harte, dat Gio of Nicoline de Utopiaan van het jaar wordt.

 5. Mieke at 19:33

  Utopia is alleen nu nog een hele grote leugen. Er wordt geld over de balk gesmeten, niet normaal. Eerst 500€ aan drank , nu weer een hoop geld aan een spandoek en ons maar wijs maken dat ze het geld allemaal in kas doen. Charlotte wil weer de boel manipuleren met haar spandoek, papa zal zeker ervoor proberen te zorgen dat zij de Utopiaan van 2014 wordt. Als zij het wordt is het een grote aanfluiting voor het hele programma. Nadat Isa weg is, is het een grote bende en list en bedrog daar. Isa werd overal op aangesproken en moet je kijken wat er nu allemaal gebeurt. Het is een grote heb- en zuipfestijn. En voor Vanessa heb ik geen woorden, wat een ondankbaar egoïstisch wezen is dat. Die zal altijd eigenbelang boven dat van haar kinderen zetten. Dit is ook kinderverwaarlozing wat zij doet.

 6. Ruud at 18:44

  En ze denkt echt dat ze heel wat is voor de buiten wereld ECHT NIET.
  GIO & NIC die staan dik boven aan bij de mensen .

  Ze kost Utopia alleen maar geld

  • anneke at 03:37

   Maar ze heeft wel vriendjes binnen UTOPIA die op haar stemmen je weet niet wat die krijgen van haar als ze eruit zijn ze koopt ze misschien om
   Ze krijgt heel veel voor elkaar bij de andere bewoners ik weet niet hoe de stemmen gaan van de buiten wereld zal ze niet veel krijgen

  • Moon at 18:56

   Ben t helemaal met je eens… Charlotte en Laura zijn de grootste onruststokers in Utopia en Vanessa denkt ook dat ze alles kan zeggen..maar owee als Vanessa zelf kritiek krijgt dan loopt madame weg.. ik had voor Isa gestemd… ik ga nu mijn stem op Gio of Nicoline uitbrengen zijn de eerlijkste personen die er zijn… en Ivan mag van mij ook opzouten wat een lul…en heeft ook niks gepresteert tot nu toe….Ivan is alleen maar gek van zichzelf….BAH BAH BAH, hij moet maar eens gaan leren hoe je een vrouw moet behandelen…. ik vind hem een grote angsthaas hij denkt alleen maar aan zijn familie hoe die over hem denken…hij is echt hypocriet in mijn ogen… Moon

 7. anneke at 18:34

  Ze heeft het van haar zakgeld gekocht ik dacht als je verdiende dat je geen zakgeld kreeg had ze nog over dan na zoveel drank te bestellen. Waarom hangt ze hem zelf niet om het gaat toch om haar dat de mede bewooners mee helpen haar naar de overwinning te helpen. Papa heeft hem wel aan haar gegeven zo iets loopt toch in de honderden euro ’s zo te zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *