Het was een geslaagde musical avond

Het was een geslaagde musical avond

Gisteren avond had Isabella haar musical concert, Isabella goes musical. En het was een geslaagde avond! Isabella heeft allerlei musical nummers voorgedragen. Ook heeft ze haar nummer “wanneer verlaat je mij” en “de prooi” gezongen met Gio. Maar niet alleen Gio heeft op het podium gestaan, Laura ook! Ze zong het liedje “Krijg toch allemaal de kolere”. In de pauze was er nog een mogelijkheid om wat te drinken en met Isabella op de foto te gaan. Na het concert waren er veel enthousiaste gasten die complimentjes gaven na het goede optreden van Isabella. Velen hopen dan ook dat ze in Utopia mag blijven. Hieronder kun je de musical liedjes gezongen door Isabella en de bewoners nog eens bekijken:
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *