Wie zal het worden Naomi of Patricia?

Wie zal het worden Naomi of Patricia?

De laatste dag van november… Het zal een spannende dag worden. Vandaag wordt besloten wie van de potentiele bewoners definitief in Utopia mag verblijven, Patricia of Naomi. Daarmee wordt waarschijnlijk ook het lot bepaald van Charlotte of van Isabella.

Patricia
Patricia met haar scherpe Amsterdamse tong manifesteerde ze zich al gauw als iemand die zich de kaas niet van het brood laat eten. Recht voor z’n raap, verstand van verschillende vakgebieden, en een moederfiguur. Mocht Vanessa eind december Utopia verlaten is Patricia een prima vervangster, zo liet Isabella gisteren doorschemeren. Maar zijn er ook nadelen? De 55-jarige heeft een verdienmodel dat pas op de langere termijn in werking kan worden gesteld. Het geven van computerlessen en het organiseren van Live in de Loodsen voor onbekende bandjes. Dat regel je niet zo maar, en vooral niet alleen… Ook schieten directe opmerkingen die Patricia maakt in het verkeerde keelgat bij andere bewoners.

Naomi
Bij Naomi brak het ijs al snel, ze is enthousiast en sociaal aanwezig. Ook is ze niet beroerd om andere te helpen. Zo hielp ze onder andere mee in het atelier. Ook heeft Naomi al 4 aanvragen voor fotoshoots binnen, wat de groep ook weer ten goede doet. Ook lijkt Naomi indruk te maken door haar verschijning bij de mannelijke bewoners. Maar Naomi kon zich niet altijd even goed bezig houden en verveelde zich soms in de loods. Zou ze ook een allrounder kunnen zijn?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *