Bewoners speculeren over Utopia 2015

Bewoners speculeren over Utopia 2015

Een aantal bewoners zitten in de keuken gezellig te kletsen. Ze speculeren over Utopia 2015, hoe zou dat gaan verlopen?

LauraB vraagt hoe het tijdens Utopia 2014 gegaan is. Charlotte begint uit te leggen, wij kwamen binnen om 10;00 uur maar toen was het 16:00 toen we echt binnen kwamen. Mijn vader schreef in mijn brief ik heb jou 31 december om 10:00 afgezet dus ik ga er ook vanuit dat ik je op 31 december om 10:00 uur op kan halen. Maar dat gaat hem niet worden. We liepen ook 6 dagen voor, Utopia begon op 6 januari. Charlotte denkt dat 1 januari rond de middag mogen vertrekken. Dan gaan we allemaal koffertjes pakken die gaat of misschien  allemaal. Dat we met zijn allen gaan zitten en één voor één bekend gemaakt wordt wie blijft of gaat. En wanneer komen dan de nieuwe vraagt LauraB, Vanessa antwoordt 31 december. De winnaar zal waarschijnlijk ook 31 december bepaald worden, hoe dat bepaald word is nog niet helemaal bekend. Charlotte zegt dan vertrekken diegene die weg willen en de rest pakt zijn kist weer uit en dan zegt een van jullie: nou jongens daar gaan we dan. Patrick zegt dat er 2 januari een bouwbedrijf komt, alles wordt eruit gesloopt en er moet weer opnieuw opgebouwd worden. LauraB denkt dat er ook iets gaat gebeuren. Colinda sluit zich daarbij ook aan.

Kortom er wordt nog volop gespeculeerd, hoe alles precies gaat verlopen zal de komende weken bekend worden. Wat denken jullie ervan?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *