Isabella en Patrick over een mogelijk vertrek

Isabella en Patrick over een mogelijk vertrek

Patrick en Isabella zitten op de schommelstoel te praten, hij heeft een presentje voor haar. Ook komt een eventueel vertrek ter sprake, is ze er klaar voor?

Isabella vindt het super lief van Patrick en daarna komt het mogelijke vertrek aan bod. Het is super hard zegt Isabella en Patrick benoemd dat hij daar niet aan mee wil doen. Als ik hier buiten kom wil ik dat er 2 kaarten in mijn brievenbus liggen voor een optreden in wat voor zaal dan ook. Ik denk inderdaad dat musical jou ding is. De manier waarop jij het eruit knalt denk ik van ga door, jij hebt al gewonnen. Dat is ook zo zegt Isabella, ik ben het nu ook anders gaan zien. Het is meer de setting en bepaalde mensen, ik heb gewoon erg last van verlatingsangst. Het is voor mij makkelijker om met zijn allen weg te gaan omdat je weet niet alleen te zijn. Maar als je in je eentje gaat dan stapt je voor mijn gevoel in een andere wereld die ook weer nieuw is. Patrick vraagt of Isabella niet haar Utopia gevonden heeft en dat nu buiten kan gaan gebruiken. Dat is zo zegt Isabella en Patrick vraagt door denk je niet dat je onwijs gegroeid bent dit jaar? Ja zegt Isabella. Patrick zegt dan kun je het jaar wel af willen maken maar volgens mij heb je het gedaan zoals je het moest doen. Ik heb gedaan wat ik moest doen antwoordt Isabella maar als je zolang aan jezelf gewerkt hebt dan wil je het ook gewoon afmaken. Dat heeft misschien iedereen, maar naar mij idee heeft de ene harder gewerkt dan de andere. Er zitten er nu dus 3 vanaf het eerste moment en hebben alle 3 ons steentje bijgedragen. Patrick zegt mocht jij weg vallen dan valt er veel weg en komt er veel op de nieuwe neer. Isabella antwoordt alles netjes neergezet te hebben. Zodat Gio de markt over kan nemen. En ja ik heb dus de markt, koeien en live in de loods gedaan.

Dan begint Patrick over Naomi en Patricia en vraagt wanneer dat bepaald wordt. Vandaag gaan we kijken wie van hun Utopia moet verlaten. Diegene die blijft zal morgen mogen kiezen, maar vanavond weten we dat al. Het is gewoon een gespeelde kaart, dat is duidelijk. Ja zegt Patrick ik zie het ook gebeuren, mensen komen ook bij mij peilen. Maar daar ga ik me verder niet mee bemoeien. Isabella zegt dat ze het er ook nog niet echt over gehad heeft. Alleen dat ze naar hun hart moeten kiezen. Mijn gevoel geeft dat Naomi voor Charlotte kiest en Patricia voor mij. Dat kan ook anders zijn, het is nog steeds een spel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *