Chris heeft zijn keuze al gemaakt

Chris heeft zijn keuze al gemaakt

Terwijl Naomi druk bezig was haar eerste fotoshoot in Utopia heeft Patricia nog even een praatje gemaakt met Chris.

Chris zegt tegen Patricia, jij bent ook iemand die de hele tijd iets moet doen. Ja zeker antwoordt Patricia. Dat is beter zegt Chris. Die ken je beter hebben dan mensen die liever lui dan moe zijn. Dat ze er zijn maakt niet uit maar je hebt er zo weinig aan. Patricia antwoordt het is vaak niet liever lui dan moe, maar ze zien het niet. Chris zegt  nee, ze zien het niet dus dan heb je er weinig aan. Patricia begint vervolgens over Naomi,  je kunt van haar nog niet verwachten dat ze ziet dat dit of dat gedaan moet worden. Ze is negentien. Dat hoort niet bij haar leeftijd. Chris antwoordt het niet over Noami te hebben maar over het algemeen. Patricia vertelt dan over de dingen die ze tot nu toe heeft ondernomen. Ze heeft meerdere aanvragen gehad voor een deelname aan haar computercursussen en een aantal mailtjes om in Utopia Rock ’n Roll te komen spelen. En dan besluit Chris aan te geven dat ze zich niet meer hoeft te bewijzen aan hem en zegt ok heb mijn keuze al lang gemaakt hoor! Chris gaat  dus voor Patricia.

Ook Wilco en Charlotte staan buiten te praten over de nieuwe bewoners. Charlotte denkt gevaar te lopen als Patricia mag blijven.  Ik denk dat die oudere vrouw mij eruit wipt. Ja antwoordt Wilco, dat denk ik ook”, Maar hij vermoedt dat de meesten voor Naomi zullen kiezen. Die hebben we nodig, we hebben een goede fotograaf nodig. Ieder moet voor zich stemmen, maar ik stem sowieso voor die jonge meid. Daar zie ik potentie in en die kan ons naar de buitenwereld goed presenteren. Dat is gewoon heel belangrijk. En het is gewoon een leuke meid. Ja precies antwoordt Charlotte, zo’n ouwe taart. Wat moeten we ermee? Die zegt ook maar ik hoef niks meer te leren want ik heb alles al geleerd.

Aan het einde van de middag zullen we weten wie Utopia definitief zal moeten verlaten. Het kan nog alle kanten op gaan!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *