Patricia verlaat Utopia

Patricia verlaat Utopia

Negen stemmen voor Naomi, zes stemmen voor Patricia. Naomi blijft.

Laura: “Sorry voor m’n zenuwachtige gedrag. Ik ga voor Naomi, ik had meteen een klik met haar. Ze heeft veel potentie en veel te leren. Patricia is een aardige vrouw maar we hoeven geen tweede Vanessa hier. En ze heeft gelijk geld binnen gehaald met de fotoshoot.”

Wilco: “Ik heb hetzelfde als Laura. Naomi heeft een echte toegevoegde waarde voor wat ze naar buiten kan brengen met foto’s. Patricia is een beetje Vanessa maar dan op een drukkende manier. Dat werkt niet voor mij. Ik ga voor Naomi.”

Vanessa: “Ik heb een heftige stemming gehad de afgelopen week, ik ben hard geweest in m’n woorden. Allemaal willen we onze dierbaren erin houden en daar zit ik best wel mee. Ik vind het heel jammer want er zitten er drie op de bank die ik niet op de bank had gewild. Ik ga ook voor Naomi, niet omdat ik Patricia niet mag. Maar ik heb ook gehoord dat ze over iemand lulde die er niet bij was. En Naomi heb ik de afgelopen dagen niets aparts zien doen dus laten we haar een kans geven.”

Chris: “Ik ga voor Patricia. Als jij weggaat Vanes, is ze een goede vervanger. Wat jij net vertelde heb ik niet meegekregen maar ze heeft wel iets in haar mars. Het is een pittige tante en ze weet de boel schoon te houden. Wat ze wil met Rock ’n Roll is hartstikke leuk en ze wil zich inzetten voor ouderen. De strijd om de computer zal wat strijd geven maar we zijn allemaal volwassen genoeg om daaruit te komen.”

Giorgio: “Ik ga ook voor Patricia. Ze heeft pit, een beetje een Vanessa. Ik zie bij Patricia hetzelfde als bij Vanes. En ik zit ook op de schopstoel en heb het gevoel dat ze mij en Ies erin houdt.”

Isabella: “Voor mij is dat ook zo. Ik heb een heel goed gevoel bij haar. En ze is goed met de computer dus dat is ook handig.”

Nicoline: “Ze hebben allebei veel aanvragen gekregen en ik heb met allebei hele leuke gesprekken gehad. Ik heb zelf leukere gesprekken met Patricia gehad over een visie voor Utopia. Utopia kan meer wijsheid gebruiken. Ik wil het liefst Ies tot de laatste maand bij me houden dus ik ga voor Patricia.”

Nicole: “Ik kies voor Patricia. Ik heb niet veel gesproken met beide maar ik vind het fijn als er een wat oudere tante hier rondloopt. Ook met het oog op wie ongetwijfeld de persoon erin houdt. Niets te maken met jou Lot, maar Ies heeft veel projecten lopen en ook met het oog op de veestapel kies ik voor Patricia.”

Laura B: “Ik kies voor Naomi. Ik wil veel van haar leren wat betreft fotografie en ze ligt lekker in de groep.”

Ivan: “Ik vind ze allebei superleuk dus ik heb mijn keuze niet gebaseerd op wie er blijft. Ik ga voor Naomi omdat ze flexibeler is dan Patricia.”

Colinda: “Ik ben met Rock ’n Roll grootgebracht, dus ik vind Patricia echt een aanvulling. De leeftijdsgroep die ze aan wil spreken is hier nog niet gebeurd.”

Joey: “Ik heb bij beide een goed gevoel wat betreft Gio en dat staat bij mij bovenaan. Alleen daar heb ik geen rekening mee gehouden. Idealisme heb ik bij beiden niet gehoord. Naomi is wat jonger en die kunnen we makkelijker meenemen en ze kan goed bijdragen wat fotografie betreft. En ook haar verdienmodel was niet waterdicht.”

Mark: “Ik ga voor Naomi. Daar heb ik een betere klik mee. Fotoshoots spreken me meer aan dan Rock ’n Roll en ik voel een bepaalde onrust bij Patricia.”

Patrick: “Mijn keuze is heel egoistisch geweest maar it is not my fight. Ik heb me kostelijk vermaakt maar heb me ook diep geschaamd de afgelopen tijd. In mijn Utopia komen veel producten en kunst van de band: veel exportproducten in een klein minilandje. Foto’s en fotografie kunnen we heel goed gebruiken hier dus ik kies voor Naomi.”

Charlotte: “Mijn keuze is niet heel verrassend. Het is een jonge, leuke meid en ze is goed met fotografie. Patricia is pittig en ik kan zelf ook pittig zijn maar we hebben genoeg pittige mensen hier.”

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *