Het niveau moet hoger volgens Patrick

Het niveau moet hoger volgens Patrick

Niet alleen de streamers werden gisteren avond besproken. Ook het niveau en dat kan wel wat hoger aldus Patrick.

Patrick vindt dat de mensen die over moeten blijven net iets meer zijn dan op één hand te tellen. De rest kan voor mij allemaal gaan. Dat klinkt heel hard maar niet iedereen snapt wat de bedoeling is. Gio antwoordt dat er maar weinig echt oprechte mensen zijn. Het niveau moet omhoog volgens Patrick, echt waar. Ja zegt Gio het is veel te laag. Het niveau is van waar zijn mijn peuken antwoordt Patrick. Het niveau is waarom wordt het niet opgeruimd. Basis dingen in je leven…  Het niveau is dat hier één vrouw rondloopt, die voor 14 volwassen mensen de was doet. En 14 volwassenen mensen die weigeren hun eigen volwassenheid op te pakken en hun eigen was te draaien. Die het heerlijk vinden om tegen Vanessa aan te hangen en het te laten doen. Terwijl ze thuis weten hoe die f*cking wasmachine werkt. Hier lopen 14 volwassen mensen rond waaronder ik stiekem ook. Omdat het de flow van de groep is, het is onmogelijk om door de structuur van Vanessa te komen. Dat gaat niet meer. Ik ben het er mee eens hoor antwoordt Gio, maar ik heb het al vaak genoeg tegen haar gezegd. Laat het gaan! Volgens Patrick krijg je nu een Vanessa die aan het einde zegt ik heb hier niet gedaan wat ik hier had willen doen. Gio vindt dat bullshit en Patrick zegt nogmaals dat het niveau omhoog moet. Gio denkt dat Vanessa het alleen maar zegt om zichzelf een beter gevoel te geven. Patrick vindt het ook apart dat als er bier is alles is uitverkocht, en als er een academie is iets waar je echt over belangrijke dingen kunt praten komt er bijna niemand. Maar iemand die dat organiseert wordt ondermijnd en uitgelachen. Ja zegt Gio, het is net wat ik zeg door sommige mensen worden het mis gunt.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Duss at 13:50

    Haha als er een kleuter is die niet zelfstandig is is het patrick met zn denkvermogen van een 8 jarige. Daar is echt bij de geboorte wat fout gegaan anders kun je niet zo doen lijkt me.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *