Vanessa over streamers

Vanessa over streamers

Gisteren avond was er nog een gesprek over de streamers en hoe de samenleving volgens Vanessa zou moeten zijn. Ook zouden de streamers de emoties niet begrijpen.

Vanessa zegt tegen Colinda dat de live streamers je volgen, maar je niet kennen. Ze weten dus niet wat jij bedoeld en wat jij voelt. Dus alle live streamers weten de emoties erachter niet. De enige die dat weten is je eigen familie. Ook dat is f*cked up want als er 100.000 live streamers mogen stemmen zijn er maar 100 die weten hoe jij je voelt. Ook dat is f*cked up! Colinda en Wilco vinden het niet f*cked up. Je kunt alleen beoordeeld voelen op het geen wat je hier doet en waar je op bekritiseert wordt. Als mensen naar mij kijken zien ze alleen maar Vanessa staat in de keuken, wassen drogen, Vanessa is een Utopia moeder. Maar er is hier nog nooit iemand binnen gekomen die mij vertelt heeft hoe ik me op bepaalde momenten voelde. Dus het is gewoon f*cked up! Dat is wat de mensen zien. Colinda antwoordt dan laat je niet jezelf zien. Als er iemand zichzelf is dan ben ik het wel aldus Vanessa. Nee zegt Colinda want ze zien niet de onderliggende emoties. Natuurlijk niet antwoordt Vanessa, die zou je nooit laten blijken. Je ziet het in een spiegelbeeld hier. Colinda laat haar emoties wel zien, of ze het er nou mee eens zijn of niet. Volgens Vanessa krijg je een stempel als je op televisie komt. Vervolgens volgt een streamlock…

Terug bij het beeld is Ivan aan het woord. Ze kunnen wel iets uit je reactie opmaken en hun conclusie uitmaken of ze het er mee eens zijn of niet. Je kunt verschillende emoties zien maar niet wat er in die persoon eigenlijk om gaat. En Wilco zegt dat hij zijn emoties snel laat zien. En volgens Vanessa gaat diegene die het meeste gekopieerd heeft Utopia winnen. Diegene waarvan de mensen denken het meeste van op een lijn te zitten. En Mark noemt de live streamers “impe” maar wat dat mogen betekenen? Ook heeft het gezelschap het nog even over de ideale samenleving.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 24 reacties op dit artikel
 1. jeroen at 18:18

  Ik zij je toch wie heeft nu gelijk dag lot dag vanes en de rest lekker de boom in

  Gio 1 niks 2 de rest n.v.t.
  de betrouw bare bronnen hadden het al
  voor berijd en huu lekker blijven eten

 2. jeroen at 15:34

  ga zien niets is wat het lijkt.

  volgens de oude geruchten stroom zouden de oud bewoners ook aanwezig zijn
  in dat geval kan Emil ook wel de winnaar worden

  volgens betrouwbare gronden zullen cha en Vann het niet worden

 3. weknowyou at 15:11

  Van harte met je overwinning huub van ballegooy.
  Wij kotzen jou uit als regie van utopia #utopia #UtopiaNL
  #sbs6 eetze bij **** muis !!

 4. jeroen at 12:00

  wow 5 ….0 voor Toke
  wat ik al zij de rest is n.v.t. blijven er maar twee over Ni en Gi

  de keuze is aan hub, is inmiddels met Robin
  die nu wel aardig wat zout in de pap strooien kan, ken hem van de gouden kooi
  beetje over het paart getild mannetje

  maar we zullen zien niets is wat het lijkt

 5. Toke at 10:40

  Het is niets anders dan luister, luister, luister. V.ies s.merig mens dat ze er rond loopt. Vanes heeft het bij het rechte eind, juist, juist, luister, luister, het houdt maar niet op. Hoe kan het dan dat we ons niet ergeren aan een Gio, aan een Nicoline, aan een Nicole. Die zijn namelijk normaal. Nou Vanes, ik zit mij jou echt niet op een lijn, vind het al erg genoeg dat ik redelijk bij jou in de buurt woon. Moet je horen hoe ze iedereen probeert te overstemmen. Zit gewoon ’n zooitje bij elkaar, Vanes, Mark, Wilco, en dan die zielepiet Colinda niet te vergeten, ja, ja, ja, kan ze ook zo irritant zeggen achter elke zin. Ik vind het erg, maar je zou die mensen echt gaan haten, je krijgt ze erbij als je wilt kijken naar de leuke mensen die er mondjesmaat inzitten. Ik hoop eerlijk gezegd dat Vanessa wint, dat hoop ik voor de mensen die er nieuw inkomen. Moet je ze toch eens horen, ze wist niks, ze wist niet eens waar het lag, hoe dom kun je zijn. Maar wedden dat ze blijft, zéker weten, helaas. Juiiiiiiiiiist, doei Vanessa, lekker terug naar de bijstand, je kunt het.

  • Toke at 10:49

   Ik hoop natuurlijk dat ze wint, zodat ze lekker oprot naar Helliemond, kan ze meteen doorlopen naar het UWV om d’r geld in te leveren. Vi.eze klaploper dat ze er is, met d’r pannenkoekenhuisje, ze hoeft alleen nog maar een bezem en een hoed te pakken en het ‘sprookje’is compleet. Ik kijk op van me zelf dat ik zoveel haatgevoelens voor iemand neerschrijf. Dat had ik nooit gedacht, wordt tijd dat het 1 januari is. Dan kijk ik nooit meer meer, heilig voor genomen hoezeer ik ook van reality tv lou.

 6. dorina at 07:18

  Ik zie wel wie er wint.wie Weg gaat of blijft,hier je mening zeggen erover heeft geen zin,dat word toch beslist door de regie.ik heb mijn favorieten en die hou ik voor me hier op deze site.

 7. dogfan at 17:27

  alleen al het fijt dat je een kind aan zijn lot over laat zegt al genoeg een liefdevolle moeder doet dat nimmer of nooit ,dan manipuleren stelen en liegen ,of wel door en door verrot ,genoeg emoties nes

 8. David Brigham at 14:27

  Ik denk niet dat het in dit geval imp (kabouter; vergelijk Engels “ímpish”, ondeugend) of imb(eciel) betekent, het zal wel dialect zijn (waar komt ‘ie vandaan?) — mijn gok is op impe ‘bij(enzwerm)’, dwz dat hij de streamers kuddegedrag toedicht.

 9. lena at 13:53

  Wees niet bang vanessa we weten en zien genoeg. Op het poetsen en koken na. Kunnen we ook zien dat je veel zuipt scheld manipuleerd . Loopt te janken. Heel veel jaloezie in je hebt. Streamers laten meer zien dan je denkt. Zelfs hoe verrot je van binnen bent is heel helder te zien. Maak je daar maar niet druk om.

 10. jeroen at 12:51

  ach kijk nou die dorina wil ook wat zeggen deze is eeuwig tegen alle draden in familie of zo
  of….
  ach laat ook maar ze wil haar “kennis”ook kenbaar maken neem van ons aan charlot of vanes worden het beslist niet let op vandaag.

 11. jeroen at 11:25

  ja giorgio of nicoline, rest mag mij gestolen worden

  ach en ja jammer dat emil en isabella er uit zijn anders waren deze ook nog kans hebbers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *