LauraB en Joey nemen balans gouden pot op

LauraB en Joey nemen balans gouden pot op

Na een succesvolle winter wonderland Utopia markt hopen LauraB en Joey dat er natuurlijk het een en het ander gedoneerd is voor de stichting de gouden pot. Ze gaan dan ook even kijken en nemen de balans op. LauraB komt vlakbij de donatie pot nog een briefje geld tegen en kijkt vervolgens in de gouden pot. Allemaal 2tjes joh! Ja zegt Joey, we moeten hem toch even legen. De twee halen het geld eruit wat nog niet zo makkelijk gaat. LauraB zegt ik had er nog aan zitten denken om er een emmer in te zetten, maar dat ben ik helemaal vergeten. LauraB ziet al het geld en vindt het helemaal top. Als al het geld uit de ton is moet er natuurlijk nog even geteld worden. Tot nu toe hebben we in totaal bijna 700 euro opgehaald. Wat zegt Joey verbaasd, dat is sick! Ja serieus antwoordt LauraB. Dat is inclusief het start kapitaal van de eerste markt dat we het deden. Super tof zegt Joey, dan kunnen we de oudjes uitnodigen top! Ja zegt LauraB, kicken he ik dacht ik zal eens gaan tellen want het ging zo hard. Er waren ook mensen die geen handtekeningen kaart wilde en zo. En ik heb natuurlijk honderduit vertelt over de pot en de doelstelling en welke doelen we voor ogen hadden. Ook Ivan krijgt het goede nieuws te horen en Joey merkt wel op dat het goed bijgehouden moet worden. Dus we moeten 138 naar kinderarmoede? Ja zegt LauraB en Joey concludeert dat de rest liquide middelen zijn, top!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *